14 / 05 / 2024

Karabük metrekare fiyatları

Karabük metrekare fiyatları

Karabük'te inşaat sektörünün zor günler geçirdiği ifade ediliyor. Dairelerin metrekare fiyatları yapım fiyatı girdilerin zamlanmasıyla yüzde 50 arttı.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

O ilin konutta gözde ilçeleri tek tek açıklandı! Metrekare fiyatları 7 bin TL'den başlıyor! 

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Lisanslı Değerleme Uzmanı İbrahim Ceylan, Erzurum konut sektörü ile iligli değerlendirmelerde bulundu. Erzurum'un en çok tercih edilen bölgeleri ve konut metrekare fiyatları tek tek açıklandı. 

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar? İşte 17 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demire bugün indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları düştü. Peki bugün 1 ton demir fiyatları ne kadar? İşte 17 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim! İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları

Demir fiyatlarına bugün Büyük indirim geldi. İzmir ve Payas ince ve kalın demir fiyatlarına bugün 50 lira indirim geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? İnce ve kalın demir fiyatları kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyatları 31 Ağustos 2022...

Demir fiyatlarına zam geldi! Kütük ve hurda fiyatları düştü! İşte güncel demir, kütük ve hurda fiyatları 2 Ağustos 2022

Demir fiyatlarına dün akşam zam geldi. Payas ve Karabük demir fiyatlarına 100 ila 50 lira arasında zam gelirken kütük ve hurda fiyatları düşüşe geçti. Peki bugün güncel demir, hurda ve kütük fiyatları ne kadar? İşte 2 Ağustos güncel demir, hurda ve kütük fiyatları...

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

13 Haziran demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir ne kadar? Demir fiyatları ne olacak?

İnşaatın  en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir kaç lira? İşte 13 Haziran 2022 demir fiyatları...

Satılık ev fiyatları 1 senede yüzde 134,4 yükseldi! Konutta fiyat krizi büyüyor mu? 

BETAM tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye genelindeki satılık evlerin metrekare fiyatları Mart 2022'de senelik bazda yüzde 134,3 arttı. En hızlı yükselişin gerçekleştiği il yüzde 172,7 ile Mersin olarak belirlendi...

Kiralık ev fiyatları Şubat 2022'de en çok hangi illerde arttı?

Türkiye'de ortalama kiralık ev ilan metrekare fiyatlarında gerçekleşen senelik yükseliş oranı Şubat 2022'de yüzde 84,2 olarak belirlenirken, ortalama kiralık ev ilan metrekare fiyatı 30 Türk Lirası'na yükseldiği tespit edildi.

Karabük metrekare fiyatları Haberi

Karabük metrekare fiyatları

Yurt genelinde olduğu gibi Karabük ilinde de inşaat sektörü zor günlerden geçiyor. Dairelerin metrekare yapım fiyatı girdilerin zamlanmasıyla yüzde 50 artmış durumda. 

Karabük Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, bankaların konut kredi faizlerinin yüzde 2 ve yüzde 3.4 arasında değişiklik göstermesi alıcıların konut alımında fikirlerini değiştirmelerine neden oluyor. 

2014-15 yıllarında yüzde 0.9 ile yüzde 1.20 arasında seyreden konut kredi faizlerinin iki katına çıkması daire satışları düştü. Devam eden inşaatların bir çoğu ise geçici olarak durma aşamasında.

Halk arasında ‘Yap Satcılar’ olarak bilinen bazı inşaat firmaları başladıkları inşaat projelerinde yine ‘topraktan satış’ olarak adlandırılan satışlarda sıkıntılar yaşıyor. İnşaat projesi başlamadan peşin satışlarda uygulanan indirimlerden yararlanan vatandaşlar, yine proje başlamadan verdikleri peşinatların ardından, inşaat bitince geri kalan ödemeyi banka kredileri yüksek olduğu için yakmaya...