15 / 05 / 2024

karabük osb genişletme çalışmaları

karabük osb genişletme çalışmaları

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, Organize Sanayi Bölgesi' nde genişleme alanları ile son aşamaya gelindiği ve firmalara yakında yer tahsisi yapacaklarını söyledi...

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Manisa Alaşehir'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Beykoz'da sahil genişletme çalışmalarının ikinci etabı başladı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Beykoz Belediyesi’nin 2015 yılından beri ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarının ikinci etabı başladı.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Malatya Yeşilyurt'taki yol genişletme çalışmaları tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt İlçesi Atalar Mahallesinde yapımı tamamlanan köprü ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Kartepe’de yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Kartepe ilçesinde bulunan köy yollarında genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca heyelan olan bölgelerde de yol düzenleme çalışmaları yapıyor.

Sakarya Hendek'te yol genişletme çalışmaları başladı!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Köprübaşı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ağrı Gürbulak Gümrük Kapısı Genişletme projesi için kamulaştırma!

Ağrı İli, Doğubayazıt ilçesinde bulunan bazı taşınmazların Gürbulak Gümrük Kapısı Genişletme Projesi Kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karabük'ün yolları yenileniyor!

Karabük Belediyesi,mahallelerdeki sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor. Belediye şuanda 5000 Evler Mahallesinde geniş çaplı bir çalışma başlattı.

karabük osb genişletme çalışmaları Haberi

karabük osb genişletme çalışmaları


Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, Organize Sanayi Bölgesinde genişleme alanları ile son aşamaya gelindiği ve firmalara yakında yer tahsisi yapacaklarını söyledi.


Namal, OSB genişleme alanı ile ilgili istimlakların yapıldığını belirterek, “ Artık son safhaya gelindi. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişleme alanımız ile ilgili çalışmalarımız hemen hemen son aşamaya geldi. İstimlaklarımızı bitirdik ve Tapu'dan OSB üzerine arsalar alınmaya başlandı. Bununla paralel olarak da OSB'de yer isteyen yatırımcılarımız ve sanayicilerimizle görüşmelerimizi bir kısmıyla tamamladık. Bunlarla ilgili hızlı bir süreç geçiriyoruz. Biz bu nokta da yeni göreve başlayan Valimizle de dün bir istişare yaptık. 300-350 dönüme yakın 4 firmaya yer tahsisini yapıcağız. Valimiz'in tenzi bulduğu bir tarihte ön protokollerini imzalayacağız. Bu da sanayi şehri olan Karabük'e bir dinamizm sağlayacaktır. Bu yatırım...