07 / 05 / 2024

karabük safranbolu konutları

karabük safranbolu konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Karabük'ün Safranbolu ilçesine yerel mimaride 579 konut inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Haziran'da yapıldı.

TOKİ Karabük Safranbolu 579 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük İli Safranbolu İlçesi 579 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Karabük Safranbolu için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Safranbolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Karabük Belen orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Karabük Merkez orta gelir projesi bugün satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez orta gelir grubu projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Safranbolu'da 100 yıllık tarihi konak çöktü!

Karabük Safranbolu'da 100 yıllık bir tarihi konakta yangın çıktı. Konak, yangın soğutma çalışmalarından sonra çöktü...

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Karabük Belen ilçesi 2'nci başvuru 14-31 Ekim’de!

Karabük  Belen Mahallesi’nde yapılacak olan TOKİ konutlarının 2’nci başvurularının 14 - 31 Ekim tarihleri arasında yapılabileceğini duyuruldu…

Karabük'te arazi kavgası:2 ölü!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 2 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. 

TOKİ Karabük Yenice 2019 projesinde kuralar çekildi!

TOKİ, Karabük'ün Yenice ilçesinde inşa edilen sosyal konutların hak sahipleri, kurayla belirlendi. Daire almaya hak kazanan vatandaşlar sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı....

TOKİ Karabük Yenice 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Karaman ve Karabük'e yatay mimarili yeni konutlar!

TOKİ tarafından 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Karaman ve Karabük’te inşa edilecek konutların ihalesi yapıldı...

karabük safranbolu konutları Haberi

karabük safranbolu konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karabük'ün Safranbolu ilçesine yerel mimaride 579 konut inşa edilecek. 20 Haziran'da yapılan ihale kapsamında cami ve ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. 


Safranbolu'da inşa edilecek konutlar zemin+3 yük sekliğinde 2 +1 ve 3 +1 planında tasarlandı. Konutların 417'si 2+1, 162'si ise 3+1 planında yapılacak. 


Projede konut blok yerleşiminde ortak avlu alanı oluşturuldu. Böylelikle hem site içi yaya ve araç trafiği için, hem de işlevsel ve estetik açıdan kullanışlı alanlar tasarlandı. Cephelerde geleneksel mimariye uygun fer forje korkuluklar, cephe kaplamalarında yöresel taş kaplama, dekoratif söve, payandalar, saçak altı ahşap görünümlü kaplama malzemelerin kullanılmasına özen gösterildi. 




Nasrullah Gazetesi


Bu Haber TOKİ Haber'de şöyle geçti;

Safranbolu’da inşa edilecek konutlar zemin+3 yüksekliğinde 2+1 ve 3+1 planında...