29 / 04 / 2024

karabük Şehir Stadyumu yol çalışması

karabük Şehir Stadyumu yol çalışması

Karabük Belediyesi tarafından Şirinevler mahallesinde bulunan KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şehir Stadyumu ve okullar bölgesine ulaşımı sağlayan yolun trafik yükünü büyük ölçüde rahatlatacak yeni yol çalışması sürüyor...

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu göz kamaştıracak!

5.000 kişilik tribünü, 1.000 araçlık otoparkı ve kapalı pazar alanıyla Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirmeye hazırlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun eksikleri tamamlanacak!

Bursa protokolü, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stadın hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.

Adana Şehir Stadyumu inşaatında inceleme!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nce (TOKİ) tarafından yapımına devam edilen Adana Şehir Stadyumu inşaatında inceleme yapıldı. 

Karabük'e yeni köprü!

Karabük'ün Kartaltepe ve Yenişehir Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprünün inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Karaman Şehir Stadyumu için çalışmalar başladı!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılacak olan Karaman Şehir Stadyumu Projesi için çalışmalar başladı.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na büyükşehir dokunuşu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi kentin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyor. Samsun'da yapımı devam eden yeni stadyumun, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda bulunan yol ve otopark çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

karabük Şehir Stadyumu yol çalışması Haberi

karabük Şehir Stadyumu yol çalışması


Karabük Belediyesi’nin kent içi ulaşıma nefes aldıracak en önemli projelerinden biri bitirmek üzere.


Karabük Belediyesi tarafından Şirinevler mahallesinde bulunan KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şehir Stadyumu ve okullar bölgesine ulaşımı sağlayan yolun trafik yükünü büyük ölçüde rahatlatacak yeni yol çalışması sürüyor.


Karabük Endüstri Meslek Lisesi ile Yenişehir Onur Park’a bağlanan bin 150 metrelik yeni yol açma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Açılacak yeni yolun alt yapısı tamamlandıktan sonra asfaltlanarak vatandaşların hizmetine gireceği belirtilirken, bu yol sayesinde özellikle Şirinevler bölgesinden hastaneye ve stadyuma giriş ve çıkışların daha güvenli hale geleceği ve şehir merkezinin trafiğini rahatlatacağı belirtildi.


Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, “Yeni açılacak olan yol sayesinde o bölgeye ulaşım daha da kolaylaşacak. Karabük’te gün geçtikçe artan trafik yükünü hafifletmek ve yol ağlarının her yere...