26 / 05 / 2024

Karabük SGK Hizmet Binasının temeli atılıyor

Karabük SGK Hizmet Binasının temeli atılıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının yerine yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl binasının temelini atacaklarını duyurdu.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

Çıkan EYT yasası ile birlikte milyonlarca vatandaş emekli olmaya hak kazandı. Nisan ayında ilk emekli aylıklarını alacak emeklileri korkutan bir uyarı geldi. SGK hizmet dökümünde ‘S, Ş, K’ harfleri yazanların emekliliği riske düşebiliyor.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, EYT başvuruları başlamış durumda. SGK hizmet dökümünde bulunan bazı harfler ise EYT ile emeklilik hakkına sahip olan vatandaşları da ilgilendiriyor. Uzmanlar sigorta dökümünde bulunan S, Ş ve K harfleri için uyarıyor.

Karabük'te 3 hastane açıldı!

Sağlık Bakanı Koca, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Yenice Devlet Hastanesi, Eskipazar Entegre Devlet Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi...

SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, bugüne kadar 367 hizmet binasını vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

Karabük Eğitim Bir-Sen üyelerine konut projesi geliyor!

Eğitim-Bir-Sen Karabük 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Yüce, yeni bir hizmet sendikacılığına daha imza atarak çığır açmaya devam ettiklerini ifade ederek, üyeleri için dev konu projesi başlattıklarını söyledi.

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi 5 Mayıs'ta yapılacak.

Karabük'te sağlık kurumları bir çatı altında toplanıyor!

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet binası ihalesi ile ilgili bir çok kurumun bir çatı altında olacağını kaydetti.

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi 24 Haziran'da!

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun sağlık Kurumlarının bir çatı altında toplanacağını söyledi.Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi 24 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Karabük Eskipazar Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Eskipazar ilçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün 14.30'da gerçekleşecek.

Karabük SGK binasının temeli atıldı!

Cuma Pazarı eski Hal Binasının bulunduğu alana yapılacak olan Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karabük SGK Hizmet Binasının temeli atılıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının yerine yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl binasının temelini atacaklarını duyurdu.

Karabük SGK Hizmet Binasının temeli atılıyor Haberi

Karabük SGK Hizmet Binasının temeli atılıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının bulunduğu alana yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl binasının temelini atacaklarını duyurdu.


Binanın Karabük’e yakışır şekilde çok güzel bina olacağını söyleyen Akçay, “Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüze idare binası yapılacak olan projede; bodrum, zemin ve artı 3 kat olmak üzere toplam 5 kattan oluşacak binamızın toplam taban alanı bin 72 metrekare, toplam inşaat alanı ise 5 bin 643 metrekare olarak inşa edilecektir” dedi.


Akçay, Karabük SGK İl Müdürlüğüne ait 3 bin 477 metrekarelik arsayı bedeli karşılığında 1 milyon 738 bin 795 TL’ye, 15.04.2014 tarihinde Karabük Belediye Başkanlığından satın aldıklarını da belirterek, “ Mart ayında yer teslimini yaptığımız yeni SGK binamızın harfiyat çalışmaları kısa sürede tamamlanarak temel...