09 / 05 / 2024

Karabük Üniversitesi yeni merkez

Karabük Üniversitesi yeni merkez

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Öğrenci İşleri Merkezi ve 1000 kişi seyirci kapasiteli spor kompleksi inşaatlarını tek tek gezip incelemelerde bulundu.

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

Ayçiçeği bolluğu gelecek! Karabük’ten yeni destekleme modeli ile başarı geldi

Karabük'ün yağlık ayçiçeği üretimi, yeni destekleme modeli ile 900 tona yükseldi. İşte detaylar...

Karabük'e 4 yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e 4 millet bahçesi yapılacağını duyurdu.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Karaman ve Karabük'e yatay mimarili yeni konutlar!

TOKİ tarafından 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Karaman ve Karabük’te inşa edilecek konutların ihalesi yapıldı...

TOKİ'den Karabük'te 2 kampanya!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni kampanyaya başladı. Karabük'te hayata geçirilecek olan 310 yeni konut Eflani ve Yenice'de yer alacak.

Karabük Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Öğrenci İşleri Merkezi ve 1000 kişi seyirci kapasiteli spor kompleksi inşaatlarını tek tek gezip incelemelerde bulundu.

Karabük Üniversitesi yeni merkez Haberi

Karabük Üniversitesi yeni merkez

Karabük Üniversitesi'nde, toplamda 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak başta Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Öğrenci İşleri Merkezi ve bin kişi seyirci kapasiteli spor kompleksinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Pusula Gazetesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nin hemen yanında yapımı devam eden, Mühendislik Fakültesi Laboratuvar Binası inşaatında incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Refik Polat, inşaatın durumu hakkında bilgi aldı.

Mühendislik Fakültesi binası yanında yapımına süren laboratuvar binası, 22 bin metrekarelik alan üzerine inşa ediliyor. Bir blok ve zemin artı dört kattan oluşan binada 72 adet laboratuvar, okuma salonu, kafeterya, seminer salonları, toplantı salonları, öğretim elemanı odaları ve kapalı otopark bulunuyor.

Öğrencilere sosyal yaşam alanı sağlayacak olan laboratuvar binasında ayrıca, deprem ve malzeme laboratuvarı, temiz odalar ve yarı anekoik...