01 / 05 / 2024

karabük üniversitesi Yenilenebilir enerji teknisyeni

karabük üniversitesi Yenilenebilir enerji teknisyeni

Türkiye, Portekiz, Fransa ve İtalya ortaklığında AB' nin Leonardo Da Vinci hibe programı tarafından fonlanan yenilenebilir enerji konusunda teknisyen yetiştirme programı Karabük Üniversitesinde start alacak...

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Karabük Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Öğrenci İşleri Merkezi ve 1000 kişi seyirci kapasiteli spor kompleksi inşaatlarını tek tek gezip incelemelerde bulundu.

Karabük Üniversitesi Camisi açıldı!

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Karabük Üniversitesi Camisi'nin ibadete açılması dolayısıyla düzenlenen törende katıldı.

Karabük'te inşaat mühendisleri riskli yapı analizi hakkında bilgilendirildi!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nda “Riskli Yapı Tespiti ve Hasarlı Yapıların Tespitinde Dikkat Edilecek Hususlar” konulu konferans gerçekleştirildi.

İdris Güllüce Karabük Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından düzenlenen "İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ayyıldızın Altında Buluşuyor" etkinliğine katıldı. Güllüce, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal'dan üniversite hakkında bilgi a

TOKİ Karabük Eskipazar'da 177 adet konut yaptıracak!

Karabük İli Eskipazar İlçesi 2 Etap 177 Adet Konut, 1`er Adet Camii ve Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Karabük'te!

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Karabük'te ziyarete açıldı. "Şehitler Diyarından Anadolu'ya" sloganıyla yola çıkan ve Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde ziyarete açılan gezici müzeye, vatandaşlar ilgi gösterdi.

Karabük revizyon imar planı iptal edildi!

Karabük Revizyon İmar Plam'nı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi yargıya taşıdı.Belediye tarafından hazırlanan 'Karabük Revizyon İmar Planı', Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açtığı dava sonucu şehircilik ilkelerine aykırı bulunarak iptal edildi.

Karabük Revizyon İmar Planı iptal edildi!

Karabük Revizyon İmar Planı'nı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi yargıya taşıdı. Karabük Belediyesi tarafından hazsrlanan 'Karabük Revizyon İmar Planı' Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açtığı dava sonucu şehircilik ilkelerine aykırı bulunarak iptal edildi.

Karabük'e sevindirici karar!

Şehircilik ilkelerine aykırı bulunan Karabük Revizyon İmar Planı, Mimarlar Odası Ankara Subesi'nin açtığı dava sonucu iptal edildi. Planın dere yatağına çok katlı yapılaşma öngördüğü belirtiliyor.

Karabük'te belediyeden 117 aylığına kiralık 5 işyeri!

Karabük Belediye Başkanlığı; kent meydanında bulunan 5 işyerini 117 aylığına kiraya çıkarıyor. İhaleleri 29 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 15.00 ile 16.00 arasında yapılacak.

Kardemir Karabük'ün Bedelsiz Sermaye Artırımı tescillendi!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Bedelsiz Sermaye Artırımı tescillendi.

karabük üniversitesi Yenilenebilir enerji teknisyeni Haberi

karabük üniversitesi Yenilenebilir enerji teknisyeni

Karabük Üniversitesi'nin Avrupa Birliği'nde (AB) geçerli sertifikalı Yenilenebilir Enerji Teknisyeni Yetiştirme Programı bugün başlayacak. Türkiye, Portekiz, Fransa ve İtalya ortaklığında AB'nin Leonardo Da Vinci hibe programı tarafından fonlanan yenilenebilir enerji konusunda teknisyen yetiştirme programı Karabük Üniversitesinde start alacak. 


Proje sorumlusu ve içerik belirleme uzmanı Selman Çağman, yaptığı açıklamada. eğitimde kullanılacak modüllerin Fransız yenilenebilir enerji uzmanları Mickael Schvveres ve Jay Hudnall tarafından geliştirildiğini ve kendisi tarafından Fransızcadan çevrildiğini söyledi. 


Eğitim sonunda verilecek sertifikanın Avrupa Yeterlilikler Çerçevesine (EQF) uygun, ulusal mesleki yeterlilik sistemine kayıtlı ve tanınan bir belge olduğunu belirten Çağman, programın yeşil bina. biyokaynaklı materyaller, enerjetik dönüşüm, rüzgar türbin atölyesi konularını içereceğini aktardı. Eğitime katılan 27 kişiye AB'de geçerliliği olan yenilenebilir enerji teknisyenliği sertifikası verilecek ve katılımcılar "Elektrik Mühendisliği". "Rüzgar Türbin Teknisyenliği"...