06 / 05 / 2024

Karabük Valilik binası nerede

Karabük Valilik binası nerede

Karabük Valiliğine tahsis edilen eski belediye binasında çalışmalar tüm devam ediyor. Mevcut Valilik binasının ihtiyaçları karşılayamaması nedeniyle Karabük Belediyesi ile protokol imzalanmıştı.

TOKİ'den Karabük'teki yurt satışı ile ilgili iddialara yanıt!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), "Karabük'te 6 yıldır boş bekletilen yurt binasının, yarı fiyatına satışa çıkarıldığı" iddialara yönelik açıklama yaptı.

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük'te 3 hastane açıldı!

Sağlık Bakanı Koca, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Yenice Devlet Hastanesi, Eskipazar Entegre Devlet Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi...

Karabük Valilik binası inşaatında sona gelindi!

Karabük Valiliğine tahsis edilen eski belediye binasında çalışmalar tüm devam ediyor. Mevcut Valilik binasının ihtiyaçları karşılayamaması nedeniyle Karabük Belediyesi ile protokol imzalanmıştı.

Karabük Soğuksu TOKİ'ye yurt binası yapılıyor!

Karabük merkeze bağlı Soğuksu Mahallesinde TOKİ tarafından yürütülmekte olan Toplu Konut Projesi'nde 1000 kişilik yurt binası inşaatının son aşamasına gelindi.

Karabük'te 250 yataklı ek hastane için ilk adım atıldı!

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, “Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılması planlanan 250 yatak kapasiteli ek bina ve Tıp Fakültesi binası için nihai sonuca ulaştık ve mutabakata vardık." dedi.

TOKİ Karabük Soğuksu Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Karabük Soğuksu Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Projede 700 konut, 2 cami, 1 ticaret merkezi ve 1000 kişilik yurt binası yer alıyor.

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Çebioğlu İnşaat'tan Karabük'e 40 milyon TL'lik yatırım!

Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait olan 40 milyon TL’lik bir yatırımla yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen belediye binası ve iş merkezi Çebioğlu İnşaat'ın önderliğinde açıldı.

Kütahya Valilik binası Osmanlı mimarisiyle yapılacak!

Anadolu'daki kamu binaları, bir dönemin akımı Sovyet tarzı hantal beton blok görünümünden kurtularak, ülke tarihinin izlerini taşıyan yapılara dönüşecek. Kütahya ise Osmanlı mimarisi tarzında ve taş kullanılarak valilik binası yapılacak illerden biri.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

Karabük Valilik binası nerede Haberi

Karabük Valilik binası nerede


Mevcut Valilik binasının ihtiyaçları karşılayamaması ve deprem yönetmeliği kapsamında yapılan kontrollerde binanın kullanıma uygun olmaması nedeniyle, Karabük Belediyesi ile yapılan protokol çerçevesinde Karabük Valiliğine tahsis edilen eski belediye binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


Karabük Valiliği ve Karabük Belediyesinin işbirliğinde devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Mehmet Aktaş, çalışmalar hakkında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik elemanları, Karabük Belediyesi yetkilileri ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vatandaşlara daha modern bir binada hizmet verileceğini ifade eden Vali Mehmet Aktaş “Valiliğimiz hizmet birimleri ile İl Özel İdaremize ait bazı birimleri yeni binaya taşıyacağız. Bununla ilgili restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Herhangi bir teknik aksama olmaması durumunda haziran veya temmuz ayı itibariyle vatandaşlarımıza daha modern bir binada hizmet vermeyi planlıyoruz.”...