02 / 05 / 2024

karabük valisi yüzme havuzu inşaatı açıklaması

karabük valisi yüzme havuzu inşaatı açıklaması

Karabük Valisi İzzettin Küçük, tamamlanmak üzere olan olimpik yüzme havuzu inşaatı çevre düzenlemesi için gerekli ödeneğin geldiğini bildirdi. Küçük, Karabük için çok büyük ve önemli bir yatırım olan havuzun inşaatını yakından takip ettiklerini söyledi...

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük Fener Cafe’ye yıkım kararı!

Karabük Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu, kentsel sit alanı içerisinde bulunan Fener Cafe’nin onaylı restorasyon projesine aykırı olarak inşa edilmesi nedeniyle yıkılması kararlaştırılan ancak yıkılmayan yapı sahipleri hakkında yasal işlem başlattı.

Karabük'te daire fiyatları yüzde 50 arttı!

Karabük'te inşaat sektörünün zor günler geçirdiği ifade ediliyor. Dairelerin metrekare fiyatları yapım fiyatı girdilerin zamlanmasıyla yüzde 50 arttı.

Karabük Bulak Köyü'nde 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karabük Merkez'de Bulak Köyü'ndeki arsasını satıyor. Arsa için ihale, 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Karabük'te 250 yataklı ek hastane için ilk adım atıldı!

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, “Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılması planlanan 250 yatak kapasiteli ek bina ve Tıp Fakültesi binası için nihai sonuca ulaştık ve mutabakata vardık." dedi.

Karabük Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Denizli kapalı yüzme havuzu inşaatı yüzde 20 tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ikinci kapalı yüzme havuzunun İncilipınar Mahallesi'ne yapılacağını söyledi.

Karabük Esentepe Mahallesi'nde iki asansör törenle hizmete açıldı!

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

Şanlıurfa Haliliye'ye iki yeni yüzme havuzu!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde yüzme havuzları yaparak gençlik üzerinde havuz kültürü oluşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Haliliye ilçesi için kolları sıvadı.

Bursa Gürsu Yüzme Havuzu'nun çatısı yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 yıl önce yaptırılan Gürsu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun çatısı yeniden dizayn edilirken, bölge halkına daha konforlu bir ortamda spor yapma imkanı sağlandı.

Çerkezköy'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için yer teslimi yapıldı!

Çerkezköy İmar Sahası Taşkın Koruma İnşaatı açılış töreninde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi için yer teslimini yaptıklarını söyleyen Vahap Akay, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan bir an önce çalışmalara başlanmasını istedi.

Çerkezköy'e yüzme havuzu müjdesi!

Çerkezköy İmar Sahası Yağmur Suyu ve Taşkın Koruma İnşaatı tamamlanarak törenle hizmete açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’e bir müjde daha vererek kapalı yüzme havuzu yapılacağını söyledi.

karabük valisi yüzme havuzu inşaatı açıklaması Haberi

karabük valisi yüzme havuzu inşaatı açıklaması


Karabük Valisi İzzettin Küçük, tamamlanmak üzere olan olimpik yüzme havuzu inşaatı çevre düzenlemesi için gerekli ödeneğin geldiğini bildirdi.


Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karabük için çok büyük ve önemli bir yatırım olan havuzun inşaatını yakından takip ettiklerini söyledi.


İnşaatın tamamlanmak üzere olduğunu ve sürekli yerinde incelediğini anlatan Küçük, "Olimpik yüzme havuzu çevre düzenlemesi için gerekli ödenek geldi. Önümüzdeki ay ihalesi yapılarak yer teslimi yapılacak olan çevre düzenlemesi içinde açık voleybol ve basketbol sahası ile açık tenis kortu bulunan düzenlemeler kısa sürede bitirilerek Karabük halkının hizmetine sunulacak" diye...