28 / 04 / 2024

Karabük yeni yol

Karabük yeni yol

Karabük’ü yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışan Karabük Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Karabük’te, eksik görülen her bölgede yol açma çalışması yapıyor.

Enflasyonla mücadelede yeni yol haritası belli oluyor! Fiyatların düşmesi bekleniyor!

28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 yıllık yeni döneminin yol haritası netleşmeye başladı. Bu kapsamda; güçlü kadro, güçlü ekonomik program ve güçlü bir ekonomi yönetimi amaçlanacak.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

Ayçiçeği bolluğu gelecek! Karabük’ten yeni destekleme modeli ile başarı geldi

Karabük'ün yağlık ayçiçeği üretimi, yeni destekleme modeli ile 900 tona yükseldi. İşte detaylar...

Karabük'e 4 yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e 4 millet bahçesi yapılacağını duyurdu.

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Karaman ve Karabük'e yatay mimarili yeni konutlar!

TOKİ tarafından 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Karaman ve Karabük’te inşa edilecek konutların ihalesi yapıldı...

TOKİ'den Karabük'te 2 kampanya!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni kampanyaya başladı. Karabük'te hayata geçirilecek olan 310 yeni konut Eflani ve Yenice'de yer alacak.

TOKİ Karabük Yenice 217 konut ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) alt ve orta gelir grubunu ev sahibi yapmak için konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. TOKİ Karabük Yenice'de yeni konut projesi inşa edecek. 

Karabük TOKİ 1.144 konut ihalesi yarın!

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 1.144 konut üretecek.

Karabük yeni yol Haberi

Karabük yeni yol

Yeni imar yollarını açarak talepleri cevaplayan Karabük Belediyesi, bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında birçok mahallede hizmetler gerçekleştiriyor. Nüfusun her geçen gün arttığı 5000 Evler Mahallesinde artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları Karabük’ün gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.


Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni açtığı yolları imara uygun, planlı bir şekilde planlamaya devam ediyor. İmar planlarında bulunan yollar açılarak vatandaşların ulaşım sorunu çözülerek mahallelerde yeni yerleşim alanları oluşturuluyor. Mevcut planlarda yol olarak görünen ancak kullanılamayan yollar Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor. 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Şahin Tepesi mevkiinde yeni imar yolları açan ekipler, dolgu malzemesi sererek zemini sağlamlaştırıyor.


Karabük’te yerleşim alanlarının büyümesiyle orantılı yeni yolların hızla açıldığını kaydeden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Ekiplerimizin...