28 / 08 / 2024

karabüke modern sgk binası yapılacak

karabüke modern sgk binası yapılacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İI Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının bulunduğu alana yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İI binası ile ilgili olarak yerinde açıklamalarda bulundu.

Aydın Söke'de modern kent çalışmaları yapılıyor!

Söke Belediyesi Şantiye ekiplerince Yenicami Mahallesi'nde başlatılan modern kentin yaratılması çalışmaları devam ediyor.

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi altyapı ihalesi 28 Haziran'da!

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi alanına ait altyapı inşaat yapım işini ihale edecek. 28 Haziran'da gerçekleşecek ihalede keşif bedeli 14 milyon 439 bin TL olarak belirlendi.

Batman SGK İl Müdürlüğü binası yüzde 50 tamamlandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu Batman İl Müdürlüğü, maliyeti yaklaşık 7 milyon TL'nin üzerinde olacak modern SGK il binasının yüzde 50'sinin bittiğini söyledi.

Batman SGK İl Müdürlüğü binası ne zaman açılacak?

Modern bir hizmet binasına kavuşturulan SGK İl Müdürlüğü bünyesinde bir de Aile Hekimliği’nin açılmasını isteyen muhtar Abdulmenaf Aktaş; “İki mahalleye hizmet verecek birimin bu binada olmasını istiyoruz” dedi.

Kahta'ya modern SGK binası yapılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, SGK Merkez Müdürlüğüne ait hizmet binasının olmadığını ve kiralık yerde hizmet verdiğini söyleyerek, modern hizmet binası yapılacağının müjdesini verdi.

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, toplamda 1,600 konutla Keçiören'in çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Tapulu 1180 gecekondu sahipleri modern binalara kavuşacakken, tapusuz gecekondu sahipleri 451 konut ile uygun fiyatlarda ev sahibi olacak.

Keçiören'de kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Keçiören Belediyesi'nin yaptığı bu en büyük Kentsel Dönüşüm Projesi'yle 1727 gecekondu, yerini modern ve güvenli konutlara bırakacak. Tapulu 1180 gecekonduda yaşayan hak sahipleri müteahhitlerle doğrudan anlaşarak, yeni, modern binalarına kavuşacak.

Karabük SGK binasının temeli atıldı!

Cuma Pazarı eski Hal Binasının bulunduğu alana yapılacak olan Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karabük SGK Hizmet Binasının temeli atılıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının yerine yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl binasının temelini atacaklarını duyurdu.

Torbalı'ya SGK binası yapılacak!

Torbalı'da 962 metrekarelik alanda Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) ait 4 katlı modem bir hizmet binası yapılacak. İlçede modern bir SGK binası için ihaleye çıkılacak.

Vadikent Ankaralılara modern yaşam alanı sunuyor!

KOMYAPI AŞ tarafından Keçiören'de hayata geçirilen Vadikent Konutları, Ankaralılara hayat modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Vadikent Konutları'nda daireler düşük faiz oranlarıyla ve 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çı

Yükseltepe Keçiören'in yeni cazibe merkezi olacak!

Keçiören'i gecekondu sorunundan kurtararak modern şehir yapılarına kavuşturacak Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor. Kentsel dönüşüm alanının ilk etabında bin 600 konut inşa ediliyor.

Keçiören'de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Keçiören'de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor. Başkent Ankara KEÇİÖREN'İ gecekondu sorunundan kurtararak modern şehir yapılarına kavuşturacak Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi' nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

karabüke modern sgk binası yapılacak Haberi

karabüke modern sgk binası yapılacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının bulunduğu alana yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl binası ile ilgili olarak yerinde açıklamalarda bulundu. Binanın Karabük'e yakışır şekilde çok güzel bina olacağını söyleyen Akçay, 'Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüze idare binası yapılacak olan projede; bodrum, zemin ve artı 3 kat olmak üzere toplam 5 kattan oluşacak binamızın toplam taban alanı bin 70 metrekare, toplam inşaat alanı ise 5 bin 398 metrekare olarak inşa edilecektir" dedi. Akçay, Karabük SGK İl Müdürlüğüne ait 3 bin 477 metrekarelik arsayı bedeli karşılığında 1 milyon 738 bin 795 TL'ye, 15.04.2014 tarihinde Karabük Belediye Başkanlığından satın aldıklarını da belirterek," Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüz halen şehir merkezine yaklaşık 6...