20 / 05 / 2024

karaburun izmir arsa

karaburun izmir arsa

İzmir Defterdarlığı Karaburun Malmüdürlüğü, Karaburun İskele'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Konut ve turizm tesis alanı imarlı arsaların satış bedeli 6 milyon 76 bin TL olarak belirlendi.

İzmir ve Düzce'de 5 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi verdi! 

İzmir Karaburun ve Düzce Merkez'de yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte o rakamlar ve ilan detayları...

İzmir Karaburun'da 3 adet imarlı arsa 4 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor!

İzmir Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun'da yer alan 3 adet imarlı arsayı 4 taksitle satıyor. Peki İzmir Karaburun'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

İzmir Karaburun'da 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İzmir Karaburun Saip, Saipaltı (Yalı), ve Ambarseki Mevkiinde yer alan 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor... Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın...

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

Belediyeden İzmir Karaburun'da imarlı arsa fırsatı!

İzmir İli Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun İskele Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Kasım 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 22052 ada, 2 parselde yer alan 2 bin 127,49 metrekarelik arsa 6 milyon 382 bin 470 TL'ye satıyor...

İzmir'de 6.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı 6 milyon 580 bin 95 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

İzmir'de 12.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 29 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Açılışı merakla beklenen İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi 3 senedir konut ve arsa fiyatlarını artırıyor

İzmir Çiğli'de 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü tarafından İzmir Çiğli Sasalı Mahallesi'nde yer alan 7 bin 490 metrekarelik arsa 5 milyon 992 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Konak'ta 15.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 8. İcra Dairesi tarafından Konak ilçesi Kocakapı Mahallesi'nde bulunan arsa 15 milyon 934 bin TL'ye satılıyor. İhale 12 Haziran 2019 günü saat 11:05'te gerçekleşecek.

İzmir Karaburun'da 4.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Karaburun Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Küçükbahçe Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkulü 4 milyon 797 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

karaburun izmir arsa Haberi

karaburun izmir arsa

İzmir Defterdarlığı Karaburun Malmüdürlüğü, Karaburun İskele'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Konut ve turizm tesis alanı imarlı arsaların satış bedeli 6 milyon 76 bin TL olarak belirlendi.



İZMİR DEFTERDARLIĞI KARABURUN MALMÜDÜRLÜĞÜ’NDEN


TAŞINMAZMAL SATIŞ İHALE İLANI




Yukarıda tapu kaydı ve nitelikleri belirtilen taşınmazların satış ihaleleri hizalarında gösterilen tarih ve saatlerde 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile belirtilen tahmini bedeller üzerinden Karaburun Malmüdürlüğü Makam Odasında yapılacaktır.


İhale yukarıda belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır.

İhale işlem dosyası, şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Malmüdürlüğümüz Milli Emlak Servisinde görülebilecektir.

3. İhaleye katılacak isteklilerin;


a) Yasal yerleşim sahibi olmaları,


b) Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri, (Nüfus Müdürlüğü’nden alınacaktır.)


c) Gerçek kişilerin TC kimlik numarasını gösterir kimlik fotokopileri, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını gösterir belgelerini ibraz etmeleri,


d)...