03 / 05 / 2024

Karaburun ve Yeniköy yenilendi

Karaburun ve Yeniköy yenilendi

Arnavutköy Belediyesi alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakların asfalt kaplama işlemini tamamladı. Ayrıca Karaburun ve Yeniköy Mahallerinin; cadde ve sokaklarında, asfalt yenilemesi yaptı.

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

12 Mayıs 2023 Tarihli İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleleri Kıyı Kesimine Ait İmar Planına Yapılan İtirazlar Doğrultusunda Düzenlenen 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleri Kıyı Kesimine ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ Pamukkale Yeniköy 2. Etap ihalesi 17 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Pamukkale Yeniköy 2. Etap projesinin ihalesini 17 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 661 bin 921,87 TL sermaye bedeli ile Halidun Orakçıoğlu ve Süleyman Nazif Orakçıoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Eyüp Yeniköy Konakları ev fiyatları 2018!

İstanbul’un tarihi dokusuna uygun az katlı ve geniş balkonlu daireleriyle satışa sunulan Yeniköy Konakları'nda yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor..

Kentsel dönüşüm ve büyük projeler konut fiyatlarını yükseltti!

Kentsel dönüşüm ve büyük projelerin devam ettiği İstanbul'da Çatalca, Ankara'da Kızılcahamam ve İzmir'de Karaburun'da konut fiyatları yükseldi. 

Yeniköy Konakları'nda 60 ay 0 faiz!

Teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanan Yeniköy Konakları toplam 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Projede 60 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor...

Yeniköy Konakları Yeni Yapı İnşaat teslim tarihi!

Yeniköy Konakları projesi 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Yeniköy Konakları Yeni Yapı İnşaat teslim tarihi ne zaman?

Güzeltepe Yeniköy Konakları daire fiyatları!

Güzeltepe Yeniköy Konakları daire fiyatları minimum 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip Yeniköy Konakları projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

Eyüp Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme!

Toplam 362 daire ve 12 dükkandan oluşan Yeniköy Konakları projesi İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe bölgesinde inşa ediliyor. Eyüp Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme şekline göre yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Yeniköy Konakları'nda Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe bölgesinde yükselen Yeniköy Konakları projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle ve yeni Yapı İnşaat imzasıyla hayata geçirildi. Projede Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası uygulanıyor...

Yeniköy Konakları Eyüp fiyatları!

Yeni Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeniköy Konakları Eyüp projesi 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Yeniköy Konakları Eyüp fiyatları 660 bin TL'den başlıyor.

Karaburun ve Yeniköy yenilendi Haberi

Karaburun ve Yeniköy yenilendi


Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan, cadde ve sokak asfaltlama işlemlerine tam gaz sürdürüyor. Ayrıca Arnavutköy Belediyesine bağlı Fen İşleri personeli ilçe genelinde asfaltlama öncesi cadde ve sokaklar stabileze serimini gerçekleştirerek, yollara asfaltlamaya hazır hale getiriyor.


Karaburun ve Yeniköy Mahallerini baştan aşağıya asfalt kaplayan Arnavutköy Belediyesi, 17 ana caddede ise yenileme çalışması yaptı.


İlçe genelinde 11.000 ton asfalt kullanarak;  Adnan Menderes, Anadolu Dursunköy, Durusu, Fatih Karaburun, M.Fevzi Çakmak, Mustafa Kemal Paşa,  ve Terkos Mahallerinde asfalt


Ayrıca yeni imar yolları açılması, yolların asfalt kaplama ve kaldırım döşemelerini hazır hale getirilmesi için, belirlenen cadde ve sokaklara 14.000 ton stabileze serildi.


İlçenin daha güzel bir görünüm sağlanması ve bozuk yolların düzenli hale getirilmesi için; beton parke taşı, ve beton bordür taşı döşendi. Ayrıca Tretuar çalışmaları...