27 / 09 / 2024

Boğaz'daki yalılar peş peşe elden çıkarılıyor: Sarıyer Yeniköy'deki 14 odalı yalı 2 milyar 150 milyon TL'ye satışta!

Boğaz'daki yalılar peş peşe elden çıkarılıyor: Sarıyer Yeniköy'deki 14 odalı yalı 2 milyar 150 milyon TL'ye satışta!

Sarıyer Yeniköy‘de muhteşem Boğaz manzarasına sahip olan ve sahibi saklanan bir yalı, tam 2 milyar 150 milyon TL bedelle satışa sunuldu. Detayları Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu aktardı. İşte o yalı ile ilgili merak edilenler...




Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, dün Üsküdar Beylerbeyi Mahallesi’nde yer alan ve Yalı Çapkını dizisinin çekildiği, Dilek Sabancı’ya ait olan Sakıp Sabancı Yalısı’nın (Şevket Paşa Yalısı) satışa sunulduğunu duyurmuştu. Söz konusu yalının satış bedelinin 1 milyar 250 milyon TL olması magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Bekir Batu, bugün de bir başka yalının satış haberini duyurdu. 

Boğaz daki yalılar peş peşe elden çıkarılıyor: Sarıyer Yeniköy deki 14 odalı yalı 2 milyar 150 milyon TL ye satışta!

BOĞAZ'IN İNCİLERİ PEŞ PEŞE SATILIYOR

Aktarılan detaylara göre; Sarıyer Yeniköy Mahallesi’nde rekor fiyatla bir yalı satışı yapılacak. Boğazın incisi Yeniköy Köybaşı Caddesi’nde 1.500 karelik arazi üzerinde yer alan 14 odalı bir yalı satışa sunuldu. 

1500 metre kare brüt, 1.100 metrekare net kullanım alanı olan yalı, 22 Ağustos itibarıyla satışa sunuldu. 14 odası ve 2 salonu olan yalı, 3 katlı ve 4 banyosu bulunuyor. Muhteşem bir boğaz manzarasına sahip yalı, 44 yaşında. 

2 milyar 150 milyon lira bedelle satışa sunulan yalının sahibi ise sır gibi saklanıyor. Yalının sahibinin hala burada yaşadığı da gündeme gelen iddialardan oldu. Söz konusu yalının satışı BD Emlak isimli emlak şirketi tarafından yapılıyor. 

Boğaz daki yalılar peş peşe elden çıkarılıyor: Sarıyer Yeniköy deki 14 odalı yalı 2 milyar 150 milyon TL ye satışta!

SAKIP SABANCI YALISI'NDA KAÇ ODA VAR? 

Bunların yanı sıra, Yalı Çapkınıʼnın çekildiği Sakıp Sabancı Yalısı da 1.985 metrekare brüt, 1.670 metrekare net alana sahip. 2 bin 380 metrekarelik arazi üzerinde yükselen yalı, 3 katlı ve 14 oda ile 6 banyoya sahip. 

Beylerbeyi'nde bulunan yalıda yaklaşık 25 kişinin yemek yiyebildiği bir yemek odası, giyinme odaları ve kahvaltı salonu gibi alanlar yer alıyor. Çatı katına da sahip olan yalı, peyzaj düzenlemesi ile dikkatleri çekiyor. 

Ziraat Bankası faiz kararı sonrası emlak fiyatlarını artıranlara Bakanlık'tan hamle:100 bin TL ceza kesildi!

Paydaşlar arasında mülk satışının şartları! 

Bursa ve Ankara’da 54 adet arsa, arazi ve tarla satılıyor! Bu tarihlere dikkat

 


 


Geri Dön