05 / 05 / 2024

Karaca Home ürünleri

Karaca Home ürünleri

Porselen sektöründe Türkiye’nin köklü firmalarından Karaca, Karaca Home ile ev tekstili sektörüne adım attı

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

English Home’da fırsat ürünleri: sepette yüzde 60’a varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek seçili ürünlerden oluşan ‘fırsat ürünleri’ kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim var. İşte indirimli fırsat ürünleri..

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Karaca Home İran'da lansmanını gerçekleştirdi!

Karaca Home, İran distribütörü Lindo iş birliğiyle Tahran Azadi Hotel’de düzenlenen ilk lansmanını 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirdi.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi, Cihangir Sümer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu.

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, Durkan Kıldış tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Sarıkaya İş Merkezi, Ataşehir'de kuruldu.

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Akbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Yapıkredi'den konut kredisi kullananlara Homend ürünleri yüzde 50 indirimli!

Yapıkredi Bankası'ndan konut kredisi kullananlar şimdi Homend mağazalarından yüzde 50 indirim kazanıyor. Yapıkredi'den Konut Kredisi Kullananlara Homend Ürünleri yüzde 50 İndirimli. İndirim kuponlarının son kullanma tarihi 15 Eylül 2014.

Karaca Home ürünleri Haberi

Karaca Home ürünleri

60 milyon TL yatırımla hayata geçen Karaca Home, tüm ürünlerinde estetik, tasarım ve kaliteyi bir araya getiriyor. Birbirinden şık nevresim takımları, yatak örtüleri, komplettler, battaniyeler, havlu ve bornozlar Karaca Home ürün gamı içerisinde yer alıyor.


1973 yılından bu yana porselen, çatal, kaşık, bıçak ve tencere gruplarını tüketicilere sunan Karaca, Karaca Home markasıyla ev tekstili sektörüne girdi, ürünlerini satışa sundu.


Karaca Home’un ev tekstili tasarımları dokuz farklı konseptte tüketicileriyle buluşuyor. Handmade, Ranforce, City, Saten, Teenage, Bebek ve Genç, Banyo, Solid-Örgü Battaniye ve Yatak Örtüsü konseptlerinde 1500’e yakın artikel bulunuyor. Yüzde 100 pamuk, bambu pamuk, bambu penye ve yüzde 100 penye kullanılan ürünler, kalite ve estetik tasarımı bir araya getiriyor. Özellikle dokunma duyusunu harekete geçiren, arınma ve rahatlama gibi ihtiyaçları cevaplayan ürünler, doğallığın...