02 / 05 / 2024

karacabey belediye çalışmaları

karacabey belediye çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’e alt yapı çalışmaları için 2016 yılında 70 milyon lira aktarıldığını, üç yıl içinde de bu rakamın 150 milyon lirayı bulacağını müjdeledi.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Beykoz Belediye Meclisi Mart ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı’nın üçüncü birleşiminde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Meclis toplantısında ise ilçenin adının duyurulacağı önemli etkinlik ve çalışmalar da müjdelendi.

Kocaeli Başiskele yeni belediye binasının meydan çalışmalarında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de 10 dönümlük alan üzerine yaptığı belediye binası çalışmaları devam ediyor.Belediye binasında 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Karaman Piri Reis Vadisi'nde 2. Etap çalışmaları başladı!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi. Başkan Çalışkan; Karaman Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve yatırımlarla 2016 yılı hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Manisa Selendi Belediye Kompleksi'nde çalışmalar sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına devam edilen Selendi Belediye Kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Karacabey'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

Bursa’nın Karacabey Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Özkan, bir yılda dökülen asfaltın son 5 yılda dökülen toplam asfalttan daha fazla olduğunu söyledi.

Alp Kargı Merzifon'daki belediye çalışmalarını inceledi!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Karacabey'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Karacabey'de yollar ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları yapılıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler" dedi.

Bolu Belediye Binası çalışmaları başladı!

Bolu Belediyesi yeni yapılacak olan kent merkezi, belediye meydanı ve çevresi kentsel tasarım projesi kapsamında yıkım çalışmalarına başladı.

Bursa Karacabey'de asfalt çalışmaları başladı!

Bursa'nın tüm bölgeleriyle birlikte yaşanabilir, çağdaş bir hal alması için çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, Karacabey'deki ana arterlerde düzenleme ve asfalt çalışmalarını başlattı.

Karacabey sahillerinde çalışmalar başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları arasında önemli yer tutan sahiller de bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip, turizme kazandırılacak.

karacabey belediye çalışmaları Haberi

karacabey belediye çalışmaları

Karacabey'de düzenlenen AK Partili Belediye Başkanları Koordinasyon toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’e alt yapı çalışmaları için 2016 yılında 70 milyon lira aktarıldığını, üç yıl içinde de bu rakamın 150 milyon lirayı bulacağını müjdeledi.


AK Parti İl Başkanlığı tarafından periyodik olarak düzenlenen ‘Bursa Belediye Başkanları Aylık Koordinasyon Toplantılası, Karacabey’de yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Karacabey’de gerçekleştirdiği faaliyetlerle mevcut projelerin yer aldığı bir sunum eşliğinde, ilçe belediye başkanlarına anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’e alt yapı çalışmaları için 2016 yılıyla 70 milyon lira aktarıldığı, üç yıl içinde de bu rakamın 150 milyon liraya ulaşacağı söyledi. Bursa’nın, İstanbul’un ardından ikinci sırada olduğunu, kişi başına düşen ortalama gelir bakımından ise 16. sırada bulunduğunu ifade eden Başkan Recep Altepe,“Belediye olarak bu meselenin...