18 / 05 / 2024

Karacabey Cahide Kırlağaç Anaokulu nerede

Karacabey Cahide Kırlağaç Anaokulu nerede

Bursa Karacabeyli işadamı Ulvi Kırlağaç’ın annesi adına yaptırdığı Cahide Kırlağaç Anaokulu, törenle açıldı. Karacabey Gazi Mahallesi Fatih Camii karşısında bulunan okul 5 derslik ve 125 öğrenci kapasiteli olarak inşa edildi...

Kovid-19 hanehalkı borç yükünü ağırlaştıracak!

Küresel hanehalkı borcu 2007'den Eylül 2019'a kadar 12 trilyon dolar artarak 47 trilyon dolar ile rekor seviyeye ulaşırken, yeni tip koronavirüs krizi hanehalkı borç yükünü ağırlaştıracak.

Almanya'da bir köy açık artırmayla 630 bin TL'ye satıldı!

Almanya’daki Alwine köyü açık artırmayla 630 bin TL'ye satıldı. Köydeki 9 konut, bir köy sokağı ve bir miktar ormanlık alan, yeni sahibine kavuştu.

Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek!

İsrail, Kudüs’te mezarlık sorunu için çözüm arıyor. Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek.

Suudi Arabistan’da 800 milyar dolarlık toprağa el konulacak!

Suudi Arabistan’da prensler, bakanlar, eski bakanlar ve işadamlarının gözaltına alındığı yolsuzluk soruşturması hızla devam ediyor. Suudi Arabistan’da 800 milyar dolarlık toprağa el konulacak!

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Manisa Kırkağaç’a dev yatırım!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı. oplantıda, Kırkağaç ilçesine Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, MABEM, Kırkağaç Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Yeraltı Otoparkı projesinin yapılması onaylandı.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Avrupa Konutları Başakşehir'de kalan dükkanlar açık satışa döndü!

Avrupa Konutları Başakşehir'de açık artırmayla satışa sunulan 27 dükkanın açık artırma ihalesi yapıldı. Kalan dükkanlar için ise açık satışa dönüldü.

Bursa Karacabey Barınma ve Aşevi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karacabey İlçesi’nde hayata geçirilen Karacabey Barınma ve Aşevi'nin temelini attı

Bursa'daki 365 yıllık Hasanpaşa Hamamı restore edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’daki 365 yıllık Hasanpaşa (Hasanbey) Hamamı’nı restore edecek. Bursa’nın ilçelerinde de tarihi eserlerin gün yüzüne çıkartılacağı belirtildi.

Manisa Kırkağaç'a hayvan barınağı inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ta hayata geçirilmesi planlanan hayvan barınağı için incelemelerde bulundu.

Ayvacık Taşağıl Köyü'ndeki kontrollü olarak yıkıldı!

Ayvacık Taşağıl Köyü'ndeki caminin minaresi tehlike oluşturması nedeniyle kontrollü olarak yıkıldı.

Karacabey Cahide Kırlağaç Anaokulu nerede Haberi

Karacabey Cahide Kırlağaç Anaokulu nerede


Bursa Karacabeyli işadamı Ulvi Kırlağaç’ın annesi adına yaptırdığı Cahide Kırlağaç Anaokulu, törenle açıldı.


Karacabey Gazi Mahallesi Fatih Camii karşısında 5 derslik 125 öğrenci kapasiteli yaptırılarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışlanan Cahide Kırlağaç Anaokulu’nun açılış törenine Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Belediye Başkanı Ali Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bilici, Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve eğitimciler katıldı.


Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, 3-6 yaş arası eğitimin önemine işaret ederek, bu yönde hizmet verecek kurumların çoğalması gerektiğini söyledi. Okulu inşa eden Ulvi Kırlağaç ise anaokulunun inşaatından bu yana kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Kırlağaç, "Karacabey için son derece önemli olan ve uzun yıllar eksikliği hissedilen okul öncesi eğitim...