30 / 07 / 2024

karacabey köy tip proje uygulaması

karacabey köy tip proje uygulaması

Karacabey Belediye Meclisi Mart dönemi Olağan Toplantısı için Çarşamba günü saat: 19.00'da Belediye Meclis Salonunda toplanacak. Toplantıda 64 köyde tip proje uygulama alanlarının belirlenmesi de görüşülecek.

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binasını sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ege Üniversitesi (EÜ) Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Konya Büyükşehir, Hayvancılık Tesisi Tip projeleri hazırladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında kırsal yerleşim alanlarında ikamet edenlerin faydalanabilmesi için tip konut projelerinin ardından şimdi de “Hayvancılık Tesisi Tip Projeleri” hazırladı.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Bursa Karakoca Köyü’ndeki Rum kilisesi restore edilecek!

Büyükşehir Belediyesi’nin kent ziynetlerinin ortaya çıkarılması noktasında imzasını attığı çalışmalara, Karacabey ilçesinin Karakoca Köyü’ndeki Rum kilisesi restorasyonu ile yepyeni bir halka daha ekleniyor.

Karacabey'deki köylere tip proje uygulaması geliyor!

Karacabey Belediye Meclisi Mart dönemi Olağan Toplantısı için Çarşamba günü saat: 19.00'da Belediye Meclis Salonunda toplanacak. Toplantıda 64 köyde tip proje uygulama alanlarının belirlenmesi de görüşülecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında düzenlemelere başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarına Karacabey’de de start verdi. Altepe; Bursa ve ilçelerinde ana ve ara arterlerin yanı sıra köy yollarına kadar düzenlenmedik alan bırakmayacaklarını söyledi.

Köy sınırları içinde inşaat izni nasıl alınır?

Köy sınırları içinde inşaat izni şartları, plansız alanlar tip imar yönetmeliğinde açıklanıyor. Köy sınırları içinde inşaat izni nasıl alınır? İşte köy sınırlarında inşaat yapma koşulları...

Köy yerleşik alanları dışında yapılaşma!

Köy yerleşik alanları içinde ve dışında yapılaşmanın hangi şekilde yapılması gerektiği, Plansız Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinde açıklanıyor. Peki, köy yerleşik alanları dışında yapılaşma nasıl olur?

Güney Marmara kıyılarında herhangi bir kirliliğe rastlanmadı!

AA muhabirinin edindiğ ibilgiye göre Mudanya, Karacabey ve Gemlik ilçelerinin Marmara Denizi'ne olan kıyıları ile İznik Gölü sahillerindeki plaj ve kamplarda, ağustos ayı ölçümlerinde herhangi bir kirliliğe rastlanmadı.

Karanfil Köy projesi hayata geçiyor!

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal: " Burası bir turizm köyü olacak. İçerisindeki 30 ev tamamen Anadolu'nun mimari yapılarını yansıtacak. Tek tip evler olmayacak " dedi

Köy evini yöresel mimariyle yapana destek geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, köy evlerinin yöresel mimariye uygun inşa edilmesi amacıyla farklı tip projeler hazırladıklarını, projeyi uygulayan vatandaşlara 5 bin lira kredi vermeyi planladıklarını bildirdi...

Köy evini yöresel mimariyle yapana destek geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, köy evlerinin yöresel mimariye uygun inşa edilmesi amacıyla farklı tip projeler hazırladıklarını, projeyi uygulayan vatandaşlara 5 bin lira kredi vermeyi planladıklarını bildirdi

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

karacabey köy tip proje uygulaması Haberi

karacabey köy tip proje uygulaması

Belediye Başkanı Ali Özkan başkanlığında, 8 gündem maddesiyle toplanacak mecliste mahalleye dönüşen 64 köyde tip proje uygulama alanlarının belirlenmesi de görüşülecek. 6 imar önergesinin karara bağlanacağı oturumda Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün " Karacabey Uygulama İmar Planı, Revizyon İmar Planı ve plana esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt ile birlikte yapımı için İller Bankası A.Ş. Mekansal Planlama Dairesi Başkanlığına yapım yetkisi verilmesi de karara bağlanacak. 

Ayrıca Zabıta Müdürlüğümün "Zabıta Müdürlüğü personeli 2015 yılı fazla çalışma ücretleri" hakkındaki teklif yazısı da gündeme gelecek. 


Bursa Karacabey...