09 / 05 / 2024

Karacaoğlu Camisi melikgazi

Karacaoğlu Camisi melikgazi

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Karacaoğlu Mahallesinde yer alan Karacaoğlu camisin de restorasyon çalışmasının Melikgazi Belediyesince yapılacağını söyledi.

Melikgazi Aydınlıkevler'de kentsel dönüşüm müjdesi: 2 bloklu 160 daire için imzalar atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yeni bir modelle 2 Blok 160 dairelik proje için ilk adımı attıklarını belirtti. İşte detaylar...

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Deniz GYO'da yönetim kurulu değişikliği!

Deniz GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Baykal Karacaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Yeliz Koraşlı Özdemir'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.  

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Baykal Karacaoğlu, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu, 31 Mart 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. 

Alanya'daki Gülevşen Camisi restore ediliyor!

Antalya'nın Alanya ilçesinde 14. yüzyılda Karamanoğlu Beyliği tarafından yaptırılan Gülevşen Camisi'nde restorasyon çalışması yürütülüyor.

Mustafa Palancıoğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi ilçe yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştiren toplantıda bir araya geldi. Palancıoğlu, "Kentsel dönüşüm kapsamında 1034 daire ve 60 dükkanı hak sahibine teslim ettik" dedi.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

Kırşehir'deki Melikgazi Türbesi ve Lale Camisi restore edilecek!

Kırşehir'de 13. yüzyılda yaptırılan Melikgazi Türbesi ve Lale Camisi yapılacak restorasyon çalışması ve çevre düzenlemesiyle turizme kazandırılacak.

Melikgazi'de Kayapulu Mezarlığı'nın tescili imar planlarına işlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayapulu Mezarlığı'nın tescilli mezarlık alanlarının ve koruma sınırının belirlenerek plana işlendiğini belirtti…

4 bin 500 kişilik Gaziantep Servi Erdemoğlu Camii açıldı!

Gaziantep'te Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılan 4 bin 500 kişilik "Servi Erdemoğlu Camisi" düzenlenen törenle açıldı.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinin 02 Aralık Pazartesi günü sona ereceğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a belediyenin 2020 yatırımları ile ilgili bilgi verdi.

Karacaoğlu Camisi melikgazi Haberi

Karacaoğlu Camisi melikgazi

Karacaoğlu camisinin kültür varlıkları korumasında tescilli olduğunu ve tarihi mimarisi ile yapı tekniği açısından bir Anadolu Kültür Mirasını temsil ettiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak 2015 yılını tarihi ve kültür yapıların bakım ve onarımı yapılarak günümüz hizmetine kazandırma olarak değerlendireceğiz. Planlamamızı bu hedefe göre yaptık. Şu ana kadar 7 eseri tamamladık. 8 eserde ise çalışmalar devam ediyor. Yeni bir çalışma ile de Karacaoğlu Mahallesinde yer alan Karacaoğlu camisin de aslına uygun alarak bakım ve yenileme çalışması yapılacaktır. Gerekli projeler hazırlanmıştır. Yapı tekniği kullanılan malzemeler ve taş işçiliğinin güzel örneklerini sergileyen bu iki tarihi yapıda öncelikle aslına uygun olarak onarılacaktır. Her iki cami yine ibadet yeri olarak hizmet verecektir. Gelecek kuşaklara iki Anadolu kültür mirası cami sağlam...