07 / 05 / 2024

Karacaöre HES ihaleleri son durum ne

Karacaöre HES ihaleleri son durum ne

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Karacaören 1 ve Karacaören 2 Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştiriyor. İhalelere en yüksek teklif 515 milyon TL teklifle GAMA Enerji Anonim Şirketi'nden geldi.

TCMB, Reuters anketine göre faiz artışını hızlandırabilir!

Türkiye Merkez Bankası, ekonomik istikrarı ve enflasyonu kontrol altına alma amacıyla faiz artışına hız kazandırabilir. Reuters tarafından gerçekleştirilen ankete göre, ekonomistler Merkez Bankası'nın politika faizini 250 puan artırarak yüzde 20'ye çıkaracağını tahmin ediyor. 

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu fırsat kaçmaz!  Karaca, Yıldız İkili Vantuz Offroad ile Multifry Single Pan kampanyasını tüketicisiyle buluşturuyor. Kampanyaya göre konuşan akıllı robot alana fritöz hediye. 

Bu fırsat kaçmaz! Karaca'dan Homend Royeltea Çay Makinesi alana Homend Tost Makinesi hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi 

Karaca, Ramazan gelmeden bereketini getiren kampanyaya imza attı. Kampanya göre Homend Royaltea 1727H Mat Siyah Paslanmaz Çelik Çay Makinesi satın alana Homend Toastbuster 1336 H Mat Siyah Tost Makinesi hediye! İşte detaylar..

Karaca Mastermaid Multifunctional Power Mutfak Robotu ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Mastermaid Multifunctional Power Mutfak Robotu kullanıcı ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş 10 farklı dilimleme,çırpma,yoğurma ve rendeleme fonksiyonuna sahiptir.

Karaca Smoothie Blender fiyatları 449 TL'den başlıyor! İşte Karaca Smoothie blender fiyat listesi 24 Ağustos 2022

Karaca Smoothie Blender fiyatları 499 TL'  den satışa sunuluyor. Şık tasarımları, ve uygun fiyat avantajlarıyla dikkatleri üzerine çeken Karaca Smoothie Blenderlar tam size göre. Peki Karaca Smoothie Blender fiyatları ne kadar? İşte Karaca Smoothie Blender 24 Ağustos 2022 fiyat listesi....

Karaca Smoothie Blender fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Karaca Smoothie Blender'lar şık tasarımları, ve uygun fiyat avantajlarıyla dikkat çekiyor. Sızdırmaz özelliği, şık ve ergonomik tasarımı ile bol vitaminli besinleriniz dilediğiniz her an yanınızda olsun istiyorsanız Karaca Smoothie Blender tam size göre.

Karaca'dan moduna göre kahve! İşte tüm Karaca kahve makinesi modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Ev ürünleri ve çeyiz takımları ile kullanıcıların sevdiği marka Karaca, mutfaklar için vazgeçilmez elektrikli cihazlar konusunda da oldukça iddialı. Karacanın tüm modellerini ve fiyatlarını kahve severler için derledik…

RE/MAX Beta Ataşehir bugün açılıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında çalışmalarını sürdüren RE/MAX,  5 yıl sonra danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracağını geçen yıl açıkladı. RE/MAX bu kapsamda yeni ofis alanlarını geliştiriyor.

RE/MAX Beta yarın açılacak!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyetlerini sürdüren RE/MAX,  5 yıl sonra danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracağını geçen yıl açıkladı. RE/MAX bu kapsamda yeni ofis alanlarını geliştiriyor.

RE/MAX Beta 10 Mayıs'ta Ataşehir'de açılıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyetlerini sürdüren RE/MAX,  5 yıl sonra danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracağını geçen yıl açıklamıştı. RE/MAX bu kapsamda büyümeye devam ediyor. 

Isparta Elektrik Üretim Çukurçayı HES değerleme raporunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Isparta Elektrik Üretim Çukurçayı HES değerleme raporunu yayınladı.

Maçka'daki HES projelerine vatandaşlardan tepki!

Maçka'da HES'ler ve taş ocakları vatandaşı isyan ettirdi. Yöre sakinleri HES ve taş ocakları nedeniyle derelerde su kalmadığını, balıkların öldüğünü ve patlatılan dinamitler nedeniyle mağdur olduklarını dile getirip yetkililerden yardım istedi.

Manavgat Sinanhoca HES projesi yaşamı etkileyecek mi?

Derelerin Kardeşliği Akdeniz Platformu’na göre, Üzümdere Yaban Hayatı Geliştirme Sahası içine yapılmak istenen Sinanhoca HES projesi hem yaban yaşamı hem arkeolojik buluntuları hem de yerel hayatı yok oluşa sürükleyecek.

Karacaöre HES ihaleleri son durum ne Haberi

Karacaöre HES ihaleleri son durum ne

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih           :   22/02/2016

Karar No    :   2016/17

Konu           :   Karacaören 1 ve Karacaören 2 Hidroelektrik Santralleri 

Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca,

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 10/12/2015 tarihli ve 8044 sayılı yazısına istinaden;

Kurulumuzun 15/06/2015 tarihli ve 2015/55 sayılı kararı ile özelleştirme programına alınan; Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Karacaören 1 ve Karacaören 2 Hidroelektrik Santralleri  ile bu Santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilmesi amacıyla 09/11/2015 tarihinde yapılan ihale sonucunda;

1) İhale Komisyonu tarafından verilen; Karacaören 1 ve Karacaören 2 Hidroelektrik Santralleri  ile bu Santraller tarafından kullanılan taşınmazların

• 515.000.000 (Beşyüzonbeşmilyon) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren GAMA Enerji Anonim Şirketi’ne İhale Şartnamesi çerçevesinde işletme hakkının verilmesine, GAMA Enerji Anonim Şirketi’nin...