27 / 04 / 2024

Karacaören isale hattı inşaat çalışmaları

Karacaören isale hattı inşaat çalışmaları

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "Antalya'nın 2045 yılına kadar içme suyu problemini ortadan kaldıracak olan isale hattı inşaatı tamamlandığında Antalya şehir merkezinde 2045 yılına kadar su ihtiyacı karşılanacak.

KKTC deniz geçişi isale hattı projesi meclis gündeminde!

KKTC deniz geçişi isale hattı projesine ve onarım işi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Kars Karacaören'e 309 yeni konut!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kars Karacaören 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Merkez Karacaören projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kars Karacaören 2019 nerede? TOKİ Kars Karacaören 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Kars Karacaören 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kars Karacaören 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kars Karacaören 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

Kuzey Ankara Girişi Karacaören etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Karacaören Etabı 70046 ve 70047 adalara ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

TOKİ Karacaören'de daireler teslim edildi!

TOKİ iş birliğinde yapımı gerçekleştirilen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında, Karacaören’de üretilen 145 konutun kurası çekilerek, sahiplerine teslim edildi.

Kuzey Ankara Girişi Karacaören etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Karacaören Etabı (plan notu çıkarılmasına ilişkin) 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, 1 Şubat'ta askıya çıkarılıyor...

Keçiören Metrosu bugün açılıyor!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu yarın açılacak!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı 5 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Bornova'nın 30 yıllık içme suyu hattı yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, Göksu-Sarıkız kuyularından kente su taşıyan isale hattının Bornova bölümünde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 1980’li yıllarda yapılan hat yenilendiğinde, su kaçakları da önlenmiş olacak.

Çanakkale Karacaören'e 40 bin yeni konut geliyor!

Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural;"Karacaören Bölgesinde geniş yeşil alanlarının olduğu, 10 kata kadar yükselebilen bir bina silueti oluşturma aşamasındayız. Orada 40.000 ailenin yaşayabileceği bir konut alanı gerçekleştirilecek." dedi.

Yalova'da 50 kilometrelik isale hattının planları tamamlandı!

Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Çınarcık’tan Altınova’ya kadar uzanacak olan 50 kilometrelik yeni içme suyu isale hattının güzergah ve proje çalışmalarını tamamladı. Projenin İller Bankası tarafından onaylanması ile birlikte çalışmalara başlanacak.

Tokat Sulugöl isale hattı yenileniyor!

Tokat’ın Niksar ilçesinin neredeyse yarısının içme suyu ihtiyacını karşılayan Sulugöl isale hattı yenileme çalışmalarına başlandı.

Karacaören isale hattı inşaat çalışmaları Haberi

Karacaören isale hattı inşaat çalışmaları

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı İnşaatında çalışmalar devam ediyor.  Tesisin tamamlanması ile birlikte 43 kilometrelik hat ile şehir merkezine yılda 166,5 milyon metreküp su sağlanacak" bilgisini verdi. 


Sabah...