17 / 05 / 2024

karacaören park projesi

karacaören park projesi

Karacaören Mahallesi’nde yapımına başlanan park, mahalle sakinleri için sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. 17 bin metrekare büyüklüğündeki parkta, 9500 metrekare yeşil alan, 4500 metrekare ise sert zemin bulunuyor.

TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kars Karacaören 2019 nerede? TOKİ Kars Karacaören 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Kars Karacaören 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kars Karacaören 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kars Karacaören 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

Kuzey Ankara Girişi Karacaören etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Karacaören Etabı 70046 ve 70047 adalara ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

TOKİ Karacaören'de daireler teslim edildi!

TOKİ iş birliğinde yapımı gerçekleştirilen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında, Karacaören’de üretilen 145 konutun kurası çekilerek, sahiplerine teslim edildi.

Kuzey Ankara Girişi Karacaören etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Karacaören Etabı (plan notu çıkarılmasına ilişkin) 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, 1 Şubat'ta askıya çıkarılıyor...

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Zonguldak Karakum Sahili Manolya Park projesi Haziran'da tamam!

Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan “Karakum Sahili Manolya Park Projesi”nin detayları kamuoyuna açıklandı.Vali Ali Kaban, projenin 2017 yılının Haziran ayından önce bitirilmesi için ihalenin daha erkene alınabileceğini ve bunun için çalışma yapacağını söyledi.

MFM Yapı Bağcılar Adn Park projesi!

MFM Yapı Bağcılar Adn Park projesi metroya 3 dakika ve metrobüse 7 dakika mesafede inşa ediliyor.Bağcılar Adn Park projesinde 48 daire yer alıyor.

Antalya Karacaören 2 barajının inşaatında son durum!

Antalya Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Karacaören 2 Barajı İsale Hattında incelemelerde bulundu. Coşkun, Karacaören 2 barajının isale hattı inşaatının tamamlandığında Antalya İl merkezi ve çevresinde 2045 yılına kadar su ihtiyacı yaşanmayacağını belirtti.

Muğla Karacaören'de asfalt çalışması başladı!

Muğla sınırı olan Karacaören Mahallesi’nde 17 km’lik yolun asfalt çalışmalarına başladı. 1000 kilometrelik yol çalışmalarında bu güne kadar 460 kilometrelik çalışmayı tamamladı.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Karacaören 2 isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı!

Antalya'nın 2045 yılına kadar içme suyu sorununu ortadan kaldıracak olan Karacaören (2) isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı.

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı çalışmaları incelendi!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya'nın 2045 yılına kadar içmesuyu sorununu çözecek olan Karacaören 2 Barajı İsale Hattı'nda incelemelerde bulundu.

Altındağ Karacaören’e yeni park!

Göreve geldiği günden itibaren çevre yatırımlarına büyük önem veren Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ’a 39 büyük park kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından açılışı yapılan son park ise Karacaören Mahallesi’ndeki park oldu.

karacaören park projesi Haberi

karacaören park projesi


Temelleri bu yıl içinde atılan ve Karacaören Mahallesi’nin yüzünü güldürecek olan dev parkın tamamlanmasına çok az kaldı. Ağaç dikimleri yapılan, koşu parkuru ve sağlıklı yaşam için spor üniteleri tamamlanan, çocuk oyun grupları yerleştirilen parkta geri sayım başladı.


Yeşil alanlarının ve çevre düzenlemesinin ardından açılışı yapılacak olan park, mahalle sakinleri tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. İlçedeki park sayısı 38’e yükselirken, toplam yeşil alan miktarı ise 2,5 milyon metrekareye ulaştı.


Hem çocuklar, hem büyükler için…


Karacaören Mahallesi’nde yapımına başlanan park, mahalle sakinleri için sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. 17 bin metrekare büyüklüğündeki parkta, 9500 metrekare yeşil alan, 4500 metrekare ise sert zemin bulunuyor. 500 metrekare çocuk oyun alanıyla mahalledeki çocukların büyük ilgisini çeken park, aynı zamanda yetişkinler için de sağlıklı yaşam vaat ediyor.


Parktaki 2...