02 / 05 / 2024

karacaörendeki parklar

karacaörendeki parklar

Göreve geldiği günden itibaren çevre yatırımlarına büyük önem veren Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ’a 39 büyük park kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından açılışı yapılan son park ise Karacaören Mahallesi’ndeki park oldu.

Konak'ın parklarını üniversite öğrencileri tasarlayacak!

"Konak için tasarlıyoruz" atölye çalışmasına katılan üniversite öğrencileri, oturma alanlarından peyzaj düzenlemelerine kadar Konak’ın parkları için birçok farklı tasarım üretti.

Karacaören 2 isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı!

Antalya'nın 2045 yılına kadar içme suyu sorununu ortadan kaldıracak olan Karacaören (2) isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı.

Kuşadası'ndaki parklar yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi, yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bir yandan ilçe genelinde yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkların fiziksel koşullarını düzeltmek için yenileme çalışmaları yapıyor.

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı çalışmaları incelendi!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya'nın 2045 yılına kadar içmesuyu sorununu çözecek olan Karacaören 2 Barajı İsale Hattı'nda incelemelerde bulundu.

Gaziosmanpaşa'daki parklar yenilendi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçe genelindeki parklarda başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında bu kez ilçenin en işlek bölgelerinden biri olan İstanbul Caddesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Parkları yeni baştan elden geçirildi.

Altındağ Karacaören’e yeni park!

Göreve geldiği günden itibaren çevre yatırımlarına büyük önem veren Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ’a 39 büyük park kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından açılışı yapılan son park ise Karacaören Mahallesi’ndeki park oldu.

Manisa Karaca Ahmet Türbesi restore ediliyor!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre İlçesi Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Karaca Ahmet Türbesi’ni restore etme kararı aldı.

Ferhat Karaca: Gayrimenkul yatırımcıları Torbalı'ya akın ediyor!

Karaca kardeşler tarafından hizmete açılan Karaca Gayrimenkul Danışmanlığı, başta arsa ve tarla olmak üzere her türlü gayrimenkulün alım-satımını gerçekleştirecek. Ferhat Karaca, yatırımcıların Torbalı'ya akın ettiğini söyledi

Kayhan Karaca kimdir?

Yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine Kara Mimari Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Kayhan Karaca kimdir? Kayhan Karaca bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Kayhan Karaca..

Muğla Menteşe'de parklar yenileniyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehre yeni bir soluk kazandıran Menteşe Belediyesi, parkları ve sosyal donatı alanlarını yeniliyor. Menteşe Belediyesi, Akyol Parkı ve Nazım Hikmet Parkında revize çalışmalarına başladı.

Karacaören HES projelerinin özelleştirme ihalesi son aşamada!

Karacaören I ve II Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesinde son sürece gelindi. Özelleştirme için 515 Milyon TL teklif verildi. Teklifi GAMA Enerji A.Ş. verdi.

Karacaöre HES ihalelerine en yüksek teklif GAMA Enerji'den!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Karacaören 1 ve Karacaören 2 Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştiriyor. İhalelere en yüksek teklif 515 milyon TL teklifle GAMA Enerji Anonim Şirketi'nden geldi.

Batman'da parklar elden geçiriliyor!

Bahar mevsimi öncesinde tespit ettikleri parklar için hazırlık yaptıklarını belirten Belediye Park Bahçe Müdürü Mesut Kılıç; “Yeni parklarla birlikte eski parkları da elden geçirmeye hazırlanıyoruz.

karacaörendeki parklar Haberi

karacaörendeki parklar


Göreve geldiği günden itibaren çevre yatırımlarına büyük önem veren Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ’a 39 büyük park kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından açılışı yapılan son park ise Karacaören Mahallesi’ndeki park oldu. Parka, bundan birkaç ay önce Hakkari Dağlıca’da şehit düşen Astsubay Üstçavuş Okan Taşan’ın ismi verildi. Baba evi hemen parkın yanında yer alan Altındağlı şehidin adı, yaklaşık 17 bin metrekare büyüklüğündeki parkta sonsuza kadar yaşayacak.


Anne ve baba duygu dolu anlar yaşadı


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Dörtpan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan Jandarma Kurmay Yüzbaşı Murat Düzenli, Altındağ Belediyesi meclis üyeleri...