19 / 05 / 2024

Karacasu otogarı

Karacasu otogarı

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Karacasu'ya yaptıracağı otogarın imara aykırı olarak 4 ay önce atılan ilk temeli sökülerek yeniden temel atıldı.

Aydın'a 2,5 milyon TL'lik kültür merkezi geliyor!

İlçenin önemli bir ihtiyacı olan Karacasu Otogarı temel atma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a iki müjde verdi...

Karacasu otogarının temeli atıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Karacasu'ya yaptıracağı otogarın imara aykırı olarak 4 ay önce atılan ilk temeli sökülerek yeniden temel atıldı.

Aydın Karacasu Otogarı imara aykırı mı?

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karacasu’ya yaptıracağı otogar için imara aykırı projeyi uygulamaya başlayınca, olan vatandaşa oldu. Vatandaşın evindeki banyo, mutfak ve tuvaletteki havalandırma pencerelerinin önüne duvar örüldü

Aydın Karacasu Otogarı yenileniyor!

Uzun zamandan beri proje ve ihale aşamasında olan Karacasu otogarı yenileniyor. 7 Eylül'de ihalesi, 5 Ekim'de yer teslimi yapılan 270 metrekare kapalı alana sahip yeni otogarın inşaatı, vurulan ilk kepçe ile başladı.

Kocaeli Sekapark-Otogar tramvayı için geri sayım!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin seçim öncesi törenle temelini attığı Sekapark-Otogar arasındaki tramvay hattı projesinde kullanılacak, Polonya’da imal edilen rayların imalatının tamamlandığı, İzmit’e getirilmek üzere yola çıkartıldığı öğrenildi.

Suluova'ya otogar inşa edilecek!

Şehirler arası Otobüs Terminali için başlatılan hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyen Suluova Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK; “ İlçemizi değişime sürükleyecek projelerden biri olan otogar projesi tamamlandı" dedi

Kars'ta yapımı yarım kalan otogar kaderine terk edildi!

Kars’ta 2005 yılında dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun girişimleriyle Yenişehir Mahallesi, Havaalanı Yolu üzerinde Belediye tarafından yapımına başlanan Otogar, kaderiyle baş başa bırakılarak yıkılmaya yüz tuttu.

Malatya eski otogar alanı ihaleyle satılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla satışa çıkardı. Muhammen bedeli 27 milyon TL olan eski otogar alanının ihalesi 19 Kasım 2015 Perşembe günü gherçekleşecek

Malatya eski otogarı ihale yoluyla satışa çıkarıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla satışa çıkardı.

Martı GYO Aydın Karacasu değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan Aydın Karacasu'ya ait değerleme raporunun revize halini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

Tokat Niksar'da yeni otogar projesi için düğmeye basıldı!

Niksar’a yakışan bir otogar projesini hayata geçirmek için gerekli girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, otogarın hangi muhitte yapılsın diye vatandaşların taleplerini dinliyor.

Isparta'ya Yeni Otogar için 55 parsel kamulaştırılacak!

Belediye Başkanı Günaydın, Çünür Mahallesi'nde yapılması planlanan Yeni Otogar için 55 adet parselin gerekli kamulaştırma bedelinin 10 milyon liralık kısmının İller Bankası'ndan karşılanması amacıyla Belediye Meclisi'ne başvurdu.

Soma Otogarı bitmek üzere!

Soma'nın yeni otogarında çalışmalar hızlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yeni otogarı 2016 yılı içerisinde açmayı planladıklarını söyledi. İşte otogar projesinin ayrıntıları...

Karacasu otogarı Haberi

Karacasu otogarı

Aydın'ın Karacasu ilçesindeki otogarın yenilenmesi için Büyükşehir Belediyesi, 7 Eylül'de ihaleye çıkıp 1 milyon liraya imzaladığı sözleşmenin ardından firmaya yer teslimi yaptı. Belediyenin hazırladığı proje kapsamında başlanan otogar inşaatı nedeniyle 76 yaşındaki Selahattin Topçu'ya ait evin ilk katındaki havalandırma penceresi tamamen kapandı. Yeni Asır'da yer alan haber üzerine Topçu, evinin karanlığa gömülmesinden rahatsız olarak Aydın Valiliği'ne şikayetçi oldu. Bunun üzerine Valilik yetkililerince yapılan incelemede imar planında otogar alanı olarak ayrılan ve yapılaşma koşulları 'ayrık nizam' olan parselde imar mevzuatına aykırı olarak inşaatın başlatıldığı ortaya çıktı.

Kamu zararı oluştu 

Şaşkınlık yaratan bu gelişme sonrasında Büyükşehir Belediyesi, daha önceden attığı temeli sökerek yeniden temel atma aşamasına getirdi. Karacasu Otogarı'nda imar planı hatası düzeltilerek yasal koşullara uygun hale getirilip dün düzenlenen törenle temel atıldı.


İki...