05 / 05 / 2024

Karacasu Park Projesinde son durum ne

Karacasu Park Projesinde son durum ne

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “16 ilçe grup yollarının yanı sıra, şehir merkezi ve ana arterlerde kapsamlı bir dönüşüm çalışması başlattık" dedi

Başakşehir Yeni Merkez ve Botanik Park projesinde son durum!

Başakşehir Yeni Merkez projesinde üst yapı planlama çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı ve proje aşamasına geçildi. 2017'de açılacak olan Botanik Şehir Parkı projesi ise henüz ihale aşamasında.

Akyazı Karacasu Park Projesi’nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa çalışmaları devam eden Karacasu Park Projesi’nde incelemelerde bulundu. Projenin yüzde 70'i tamamlandı...

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde son durum!

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “16 ilçe grup yollarının yanı sıra, şehir merkezi ve ana arterlerde kapsamlı bir dönüşüm çalışması başlattık" dedi

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde sona gelindi!

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Projemiz içerisinde yer alan Kültür Merkezi’nin imalat çalışmalarında sona geldik" dedi

Zeki Toçoğlu Akyazı Karacasu Park'ı inceledi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Karacasu Park Projesi’ni inceledi, projede kısa süre içerisinde uzun bir mesafe aldıklarını vurgulayan Başkan Toçoğlu, Kültür Merkezi ilk kat çalışmalarında sona geldiklerini ifade etti.

Nurol Park projesinde peşinat ve faiz sıfırlandı!

Nurol GYO, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği Nurol Park projesinde peşinatı ve faizi sıfırladı. Kampanya kapsamında peşin fiyatına yüzde 10 indirim, 0 peşinat ve yüzde 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Sakarya Akyazı Karacasu Park Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacağı açıklanan Karacasu Park Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

Karacasu Park projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacak Karacasu Park Projesi, bugün ihaleye çıkıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “14 dönümlük alanda hayata geçireceğimiz yeni yaşam alanı Akyazımıza hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Akyazı Karacasu Park Projesi'nin ihalesi ne zaman?

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacak Karacasu Park Projesi, 20 Ekim Salı günü ihaleye çıkıyor. Başkan Toçoğlu, “14 dönümlük alanda hayata geçireceğimiz yeni yaşam alanı Akyazımıza hayırlı olsun” dedi.

Karacasu Park 20 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ihale tarihini verdi. Toçoğlu, “Proje tamamlandı; onay alındı. Sırada ihale var demiştik. Karacasu Park için 20 Ekim Salı günü ihaleye çıkıyoruz. Akyazı ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Karacasu Park'ın ihalesi 20 Ekim'de!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Akyazı Karacasu Park Projesi ile ilgili tam yetki aldı. Toçoğlu,“Karacasu Park için 20 Ekim Perşembe günü ihaleye çıkıyoruz. Akyazı ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Karacasu Park projesinin ihalesi 20 Ekim'de!

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Akyazı Karacasu Park Projesi ile ilgili tam yetki aldı. Toçoğlu, “Proje tamamlandı; onay alındı. Sırada ihale var demiştik. Karacasu Park için 20 Ekim Perşembe günü ihaleye çıkıyoruz" d

Bahçeşehir Park projesinde daireler Eylül'de satışta!

Atmaca Grup iştiraki MFA İnşaat, Bahçeşehir Gölet çevresinde yapacağı Bahçeşehir Park projesinde ultra lüks rezidansları Eylül ayı içerisinde satışa çıkarıyor. Rezidansların fiyatı 1 milyon 700 bin TL'den başlayacak...

Karacasu Park Projesinde son durum ne Haberi

Karacasu Park Projesinde son durum ne


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. 14 dönümlük alan üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında Akyazı’ya yeni bir buluşma noktası kazandıracaklarını söyleyen Toçoğlu, 16 ilçenin tamamında benzer çalışmaların hayata geçirileceğini ve başlatılan yenilik hareketinin şehrin her yerinde hissedileceğini ifade etti.


14 Dönümlük Sosyal Tesis

Proje ile ilgili bilgiler veren Toçoğlu, “Bilindiği üzere Akyazı Ömercikler Mahallesi’ndeki 14 dönümlük alana yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz. İçerisinde otopark, kültür merkezi, yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme ve spor alanları, konferans, kafeterya ve SAMEK sınıflarının bulunacağı geniş yelpazeli bir kompleks inşa ediyoruz. Şuanda proje içerisinde yer alan Kültür Merkezi’nde çalışmalarımız sürüyor. Belirlediğimiz takvim dışında parktaki tüm işlemleri halledecek; projeyi Akyazılı kardeşlerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.


16 İlçeye Yeni Yaşam Alanları

Toçoğlu,...