25 / 05 / 2024

Karaçaya köprü mü yapılıyor

Karaçaya köprü mü yapılıyor

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İnşa edeceğimiz köprü 26 metre uzunluğunda ve 21 metre genişliğinde olacak. Mimarisiyle de büyük beğeni kazanacak projemiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişine müze!

15 Temmuz darbe girişiminde 2 polis ile 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Anadolu yakası ayağına geçen yıl açılan Şehitler Abidesi’nin hemen altına müze, mescit ve denetleme binası inşa edilecek. 

Limak yeni köprü yapacak mı?

LİMAK Yatırım Başkanı Ebru Özdemir, 1 milyar Euro’luk kredilerinin daha olduğunu belirterek, "Bu yüzden ‘bir küçük köprü mü yapsak’ diye düşündük" dedi.

Samsun Bafra'ya ikinci köprü müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'da yapılan ikinci köprü inşaatını inceledi.

Bingöl'de yıkılan köprünün yerine yenisi yapılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yıkılan eski Çapakçur Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barakazi,"Yıkılan köprünün yerine yapacağımız geçici köprümüzü makul bir sürede tamamlayacağız'' dedi.

İstanbul'a 4. köprü mü geliyor?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında yeni havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde bahsetti. Tümer, ulaşım yatırımlarına ve ev fiyatlarına dikkat çekti.

Bafra'ya ikinci köprü müjdesi!

Bafra 100 yıllık köprü sorununa neşter vuran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçeye verdiği ikinci köprü müjdesi için uygun yer tespitine başladı. Başkan Yılmaz, hem Bafra hem de Çarşamba ovalarına kazandırılacak projelerin yerlerini havadan inceledi.

Bursa Yıldırım'a modern köprü!

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Modern mimariye sahip olan köprümüz engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak” dedi.

Kara Muğla Deresi’ne yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Mushin Özbay Caddesi Kara Muğla Deresi üzerinde 11 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni ve modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Osmaniye Karaçay Deresi'nde asma köprü tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Karaçay Deresi Rekreasyon Alanı'nda yapımını tamamladığı asma köprü törenle açıldı. Köprü ile Karaçay'ın iki yakası üçüncü kez buluştu

Osmaniye Karaçay Köprüsü açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay rekreasyon alanına yapılan asma köprünün açılışını Osmaniye Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu birlikte yaptı.

Manisa Karaçay Köprüsü yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nü yeniliyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köprünün yapım çalışması dört ay sürecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Mayıs'ta açılacak!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün büyük oranda tamamlandığını belirterek, “Köprümüz 2016’nın ilk yarısında tahmini nisan, mayıs ayında hizmet vermeye başlayacaktır” dedi.

Karaçaya köprü mü yapılıyor Haberi

Karaçaya köprü mü yapılıyor


Geyve Karaçay köprüsünün ihalesinin yapıldığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İnşa edeceğimiz köprü 26 metre uzunluğunda ve 21 metre genişliğinde olacak. Mimarisiyle de büyük beğeni kazanacak projemiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Geyve ilçesine yeni bir köprü inşa ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İlçemizin girişinde Karaçay Deresi üzerinde bulunan köprüyü yeniliyoruz. Projenin ihalesini gerçekleştirdik. Komisyonumuzun değerlendirmelerinin ardından çalışmaların başlayacağı proje yaklaşık 3 ayda tamamlanacak” diye konuştu.



Mimarisiyle büyük beğeni kazanacak

Hayata geçirilecek proje ile ilgili bilgiler de veren Oktar, “İnşa edeceğimiz köprü 26 metre uzunluğunda ve 21 metre genişliğinde olacak. Mimarisiyle de büyük beğeni kazanacak projemiz ilçemize hayırlı olsun. İnşallah ilçelerimizin gelişimine önemli katkılar sağlayacak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Sakarya Büyükşehir...