04 / 05 / 2024

karaçulha fethiye

karaçulha fethiye

Karaçulha Belediye Başkanlığı'ndan; Fethihe Karaçulha'da satılık iki adet arsanın ihalesi 10 Eylül 2012'de yapılacak

TOKİ Muğla Fethiye 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Fethiye Karaçulha projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Fethiye Karaçulha TOKİ 2019 kura çekilişi bugün!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ 2019 kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projedeki konutlar için en düşük konut bedeli 170 bin TL olarak belirlendi.

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları!

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 180 adet bulunuyor.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Fethiye Yayla Karaçulha'da arazi kavgası!

Fethiye'nin en eski yerleşim yeri olan ve 2014'te Seydikemer'e dahil edilen Yayla Karaçulha'da arazi kavgası çıktı.

Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova'da toptancı halleri yenilenecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi; Ortaca Merkez, Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova Toptancı halleri Tadilat Yapılması yapım işini 3 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

Fethiye ve Göcek'in yıllık turizm değeri 378 milyon TL!

Fethiye - Göcek ÖÇK bölgesinde, Türkiye'nin deniz ve kıyı koruma alanları sisteminin güçlendirilmesi projesi kapsamında yapılan araştırmada, bölgenin yıllık turizm gelirinin 378 milyon TL olduğu açıkladı...

Fethiye ve Göcek'in yıllık turizm değeri 378 milyon TL!

Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma (ÖÇK) Bölgesi’nde denizel değerlerin korunmasıyla her geçen gün daha da artan ekonomik değerler içinde sadece turizmin yıllık getirisi 378 milyon TL olarak belirlendi...

Fethiye Babadağ'da yamaç paraşütü için 1.200 metre yükseklikte pist yapılıyor!

Fethiye Babadağ'dan yamaç paraşütü ile yılın 12 ayı atlayış yapılabilmesi için bin 200 metre yükseklikte pist yapılıyor. Yiğit İnşaat Şirketi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası arasında sözleşme imzalandı.

Russell Crowe Fethiye'yi dünyaya tanıtacak!

The Water Diviner filminin çekimleri, İstanbul’dan sonra Fethiye’nin Kayaköy köyünde devam ediyor. Russell Crowe ve Yılmaz Erdoğan ile çok sayıda aktörün yer aldığı filmin sahneleri 19'ncu yüzyılın başında kurulmuş Kayaköy’de çekiliyor...

Fethiye'deki katı atık depolama tesisinden arıtma çamuru taştı!

AA muhabirine yapılan açıklamaya göre, Muğla Fethiye Belediyesi' nin Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi' nde, yoğun yağış nedeni ile şişme yapan arıtma çamuru araziye taştı.

karaçulha fethiye Haberi

karaçulha fethiye

Karaçulha Belediye Başkanlığından:

1 - Belediyemiz Çalıca Mahallesi, Atatürk Bulvarında bulunan ve Belediye Tüzel Kişiliği adına kayıtlı olan, aşağıda sıra numarası, pafta, parsel numarası, arsaların miktarı, muhammen bedeli ve geçici teminatı belirtilen 2 adet imarlı arsa 2886 sayılı D.İ. Yasasının 45. maddesi uyarınca açık arttırma usulü ihale birlikte satışa çıkarılmıştır.

2 - İhale: 10.09.2012 tarihinde Pazartesi günü saat 11.00’da Karaçulha Belediye Encümen salonunda toplanacak komisyon tarafından yapılacaktır.

3 - Satış ile ilgili şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Fen işleri Müdürlüğünden 300,00TL bedel karşılığında alınabilir.

4 - Satışı yapılacak olan Arsalar; 5 bin 929 metrekare ve 2 bin 41 metrekare. Muhammen bedeli ise 5 milyon TL'dir

- Arsanın muhammen (tutarları) bedeli KDV hariç, olarak yukarıya çıkartılmıştır.

6 - Arsaların ihale bedeli peşin ödenecek olup, KDV...