06 / 05 / 2024

Karadağ kira çarpanı

Karadağ kira çarpanı

Son 15 yıldır ciddi yatırım kaynağına dönüşen gayrimenkul sektöründe Türk yatırımcıları rotasını Karadağ'a çevirdi. Son zamanların en karlı ülkesi olarak öne çıkan ülkede yatırımlar 13 yılda geri dönüşüm sağlıyor.

2021 kira çarpanı ne olmalı?

Satın alacağınız konutun fiyatını, belli bir süre kullanım hakkı olan kiraya bölünmesi ile belirlenen kira çarpanı nedir? 2021 kira çarpanı ne olmalı? İşte merak edilenler...

Kira çarpanı hesaplama 2021!

Gayrimenkulün fiyatını, belli bir süre kullanım hakkı olan kiraya bölünmesi ile belirlenen kira çarpanı nedir? Kira çarpanı ne olmalı? Kira çarpanı nasıl hesaplanır? 2021 kira çarpanı ne kadar? İşte merak edilen her şey...

Kira çarpanı nedir, ne olmalı?

Gayrimenkulün fiyatını, belli bir süre kullanım hakkı olan kiraya bölünmesi ile belirlenen kira çarpanı nedir? Kira çarpanı ne olmalı? Kira çarpanı nasıl hesaplanır? İşte tüm merak edilenler...

Gayrimenkul 2021’de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı?

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, 2021 yılında yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını değerlendirdi.

Karadağ Verde di Oliva'da 425 bin TL'ye 2 yıl kira garantili ev ve oturum fırsatı!

Karadağ’ın gelişen şehri ve İtalya’ya açılan kapısı Bar şehrinin Dobra Voda koyunda denize 500 metre uzaklıkta yükselen Verde di Oliva projesinde 425 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

289 bin liraya Karadağ’da 2 yıl kira garantili ev fırsatı!

Karadağ’da Türklerin emlak yatırımı 2018’de 2017 yılına göre 22 kat artarak 16 milyon Euro oldu. Bu yıl de benzer rakamların oluşacağı düşünülüyor.

Gayrimenkul kira çarpanı nedir?

Bursa İhsaniye Altın Emlak'tan Münür Şenay, kira çarpanını anlattı. Peki gayrimenkul kira çarpanı nedir?

Akdamar Sky Suit Kasım 2019'da tamamlanacak!

Gelişim ve değişim sürecine giren Kartal’da inşaat hareketliliği de sürüyor. Konut çeşitliliği açısından zengin bir bölge olan Kartal; kira çarpanı, arsa değeri ve yatırım bedeli gibi parametrelerle yatırımcılar için kısa ve uzun vadede önemli fırsatlar da sunuyor.

İlhan Kaya: 300 kira çarpanı olursa gayrimenkul sektörü batar!

We Haliç Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya, konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yaptı.

Queen Central Park'ta 1+0 daireler 535 bin TL!

Queen Central Park, taçlı özgün mimarisi, projeye adını veren şehir parkı ve Türkiye’nin ilk HIGHLIFE temalı evleriyle premium bir yaşam sunmakla kalmıyor; müşterilerine yüksek kira çarpanıyla avantajlı bir yatırım fırsatı da sağlıyor.

Queen Central Park'ta yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Queen Central Park projesinde teslimlerin 2018 yılın Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı sunan proje İstanbul Avrupa Yakası Bomonti'de inşa ediliyor.

Queen Central Park Bomonti'de yüksek kira çarpanıyla avantajlı yatırım fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Bomonti'de inşa edilen Queen Central Park projesinde teslimlerin 2018 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje yüksek kira çarpanı sayesinde avantajlı ve cazip bir yatırım fırsatı da sunuyor.

Queen Central Park Bomonti'de yüksek kira çarpanı ile cazip yatırım fırsatı!

Queen Central Park, toplam 26.000 m2’lik alanda yükseliyor. Modüler sistemin uygulanabileceği, farklı yaşam seçenekleri sunan projede 1080 modül bulunuyor.

Karadağ kira çarpanı Haberi

Karadağ kira çarpanı

Bireysel yatırımcı için en değerli yatırım aracı gayrimenkuldür. Özellikle Türkiye'de gayrimenkul son 15 yılda ciddi getiri kaynağına dönüştü. Milat Gazetesi'nde yer alan habere göre, Avrupa İstatistik Enstitüsü Eurostat, 28 AB üyesi ülkesi ve aday ülkelere dair düzenli istatistikleri açıkladı. 

Kira çarpanı 13 yıl

Avrupa İstatistik Enstitüsü Eurostat'a göre özellikle AB'nin 4 yıl içinde sınırlarına katacağı Montenegro'da (Karadağ) emlak yatırımı altın değerinde. Kira çarpanının 13 yıl olduğu ülkede savaş ülkesi Ukrayna ve siyasi kaosu bir türlü atlatamayan Moldova'dan sonra en değerli ülke. 

En fazla konut Bar'da üretiliyor

Konut üretiminde Türkiye’deki tecrübesini Karadağ'a taşıyan Mirnadom'un kurucu ortağı ve CEO'su Serkan Şahin, ülkenin en fazla değerlenen en değerli koylarına sahip sahil şehri Bar'da konut ürettiklerini ifade ediyor. Ülkede yer kıtlığından dolayı sınırlı sayıda konut üretimine izin...