14 / 05 / 2024

Karadayım Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi

Karadayım Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi

Karadayım Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Çetin Karadayı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

İlb İnşaat Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İlb İnşaat Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Celal İlbay tarafından kuruldu.

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Simetri Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Simetri Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Murat Albayrak tarafından kuruldu.

Mesar Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mesar Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mesar Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şile'de Cenap Barış Ersemiz tarafından kuruldu.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Otto Turizm Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Otto Turizm Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Otto Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Deha Organizasyon Turizm Danışmanlık Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Organizasyon Turizm Danışmanlık Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya Merter tarafından kuruldu.

Sebatkar Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebatkar Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Oğuz Sezikli ve Tayfun Barut tarafından kuruldu.

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Başakşehir’de yapıldı.

Karadayım Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Haberi

Karadayım Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi

Karadayım Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Çetin Karadayı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu. Karadayım Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Karadayım Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Lamartin Caddesi,...