10 / 05 / 2024

karadeniz ereğliye geçici yükleme boşaltma limanı yapılacakmı

karadeniz ereğliye geçici yükleme boşaltma limanı yapılacakmı

Zonguldak’ ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, Kdz. Ereğli tersaneler bölgesindeki alana geçici yükleme boşaltma limanının yapılmasına yönelik girişimleri eleştirdi...

Geçici gaz kapama nedir?

İGDAŞ’a yapılacak abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki, doğalgaz abonesinin gazı nasıl kesilir? Geçici gaz kapama nedir?

Yayla Enerji geçici kabul işlemini onayladı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafaından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji geçici kabul işlemini onayladı.

Evora İstanbul Kısmi Geçici Kabul Tutanağı imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Evora İstanbul projesinde "Kısmi Geçici Kabul Tutanağı"nın 24.12.2014 tarihinde onaylandığını KAP 'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Evora İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut GYO tarafından Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı.

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden geçici ustalık belgesi!

Gölbaşı Belediyesi yeni bir düzenleme ile vatandaşa bir kolaylık daha sunuyor. Belediye şantiye şefleri ve yetki belgeli ustalar hakkında yönetmelik hükümlerine istinaden geçici ustalık belgesi verecek...

Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı.

Emlak vergisi geçici muafiyeti!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm bina ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Ancak vergide, bazı geçici ve daimi muaflıklar bulunuyor. Peki, emlak vergisi geçici muafiyetleri nelerdir?

Arazi vergisi geçici muafiyetleri!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm arsa ve araziler için sahipleri tarafından vergi ödeniyor. Bazı arsa ve araziler vergiden geçici olarak muaf tutuluyor. Peki, arazi vergisi geçici muafiyetleri nelerdir?

Emlak Konut geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Emlak Konut geçici vergi beyannamesini yayınladı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Işıklar Enerji HES'in geçici kabulünü yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. HES'in geçici kabulünü yayınladı.

Kağıthane Belediyesi geçici hayvan bakımevini yeniledi!

Sahipsiz yaralı hayvanlara ilk müdahalenin gerçekleştirildiği, kısırlaştırma ve aşılamanın yapıldığı geçici bakımevi, yenilenen yüzüyle tekrar açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve HAYTAP Başkanı Nesrin Çıtırık da törendeydi.

Emlak Konut Tuzla 2. Etap geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Tuzla 2. Etap geçici kabul tutanağı onaylandı.

Emlak vergisi geçici muafiyeti nedir?

29 Temmuz 1970 tarihinde kabul edilen 1319 sayılı Emlak Vergisi kanunu gereğince, kimi mükellefler vergiden geçici olarak muaf tutuluyor. Peki, emlak vergisi geçici muafiyeti nedir? Kimler geçici olarak muaftır?

karadeniz ereğliye geçici yükleme boşaltma limanı yapılacakmı Haberi

karadeniz ereğliye geçici yükleme boşaltma limanı yapılacakmı


Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, Kdz. Ereğli tersaneler bölgesindeki alana geçici yükleme boşaltma limanının yapılmasına yönelik girişimleri eleştirerek, “Bölgede küçük hesaplar yapılmasın, uzun vadeli hesaplar yapılarak bölgenin yararına olacak işlere beraber imza atalım” dedi.


Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, ALPORT Liman projesi ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, son zamanlarda kamuoyunda Kdz. Ereğli tersaneler bölgesindeki alana Geçici Yükleme Boşaltma Limanı'nın yapılacağına yönelik söylemlerin ise manidar olduğunu söyledi.


ALPORT Liman projesi ile ilgili Taş Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı'nın da katıldığı Alaplı’da düzenledikleri toplantıda Kdz. Ereğli’deki Zonguldak’taki, Akçakoca’daki ve Düzce’deki TSO başkan ve yöneticilerinin ve sivil toplum örgütlerinin ALPORT Liman projesinin yanında olduklarını deklare ettiklerini hatırlatan Ocak, “ALPORT Liman Projesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Son...