28 / 04 / 2024

karadeniz gemi turu rotası

karadeniz gemi turu rotası

Uluslararası turizm şirketleri, gezi güzergahlarını Bulgaristan, Türkiye ve Yunanistan ’daki limanlara kaydırdı. Karadeniz’deki gemi güzergahlarını değiştirdiği kaydedilirken, bazı turizm şirketlerinin ise beklemeyi tercih ettikleri duyuruldu.

Kanal İstanbul’dan önce gemi trafiği için önemli düzenleme!

Dün Karadeniz ile Marmara Denizi birbirine bağlayacak olan Kanal İstanbul'un güzergahı resmen açıklandı. "Gemi Trafik Hizmetleri Sistemlerinin Kurulmasına ve İşletilmesine İlişkin Yönetmelik"te önemli bir değişikliğe gitti. 

Doğu Karadeniz'e sezonun ilk kruvaziyeri Alman turist getirdi!

Doğu Karadeniz'e bu sezon gelen ilk kruvaziyer gemisi olan ve Trabzon Limanı'na demirleyen Bahama bayraklı, 250 metre uzunluğundaki "Hamburg" isimli gemi, 265 Alman turist taşıyor.

Batı Karadeniz'de petrol sondajı yapılacak!

TPAO ile Shell ortaklığında Batı Karadeniz'de petrol sondajı yapacak gemi İstanbul Boğazı'ndan uğurlandı. Yerli sismik geminin de martta denize ineceğini söyleyen Bakan Yıldız "Bu bölgeden umutluyum" dedi

Karadeniz’de petrol arayışı sürüyor!

Shell ve Türkiye Petrolleri, petrol ve gaz aramak üzere Karadeniz’de 2 bin metre derinlikte kuyu açacak. Karadeniz’in batısında sondaj yapacak olan gemi İstanbul’dan yola çıktı.

Gemi turlarında erken rezervasyon başladı!

Gemi turlarında erken rezervasyon indirimleri başladı. Seyahati kolaylaştıran avantaj sunan Cruise turu ile 1 haftada 5 - 6 ülke görme şansı var. Cruise turları, yüzde 20'ye varan fırsatlar sunuyor.

3. Karadeniz Limanları konferansı dünya liderlerini bir araya getirdi!

3. Karadeniz Limanları ve Denizcilik Konferansı, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’ nin desteğiyle denizcilik ve liman sektörünün önde gelen yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Karadeniz’deki gemi turlarının rotası Türkiye’ye çevrildi!

Uluslararası turizm şirketleri, gezi güzergahlarını Bulgaristan, Türkiye ve Yunanistan ’daki limanlara kaydırdı. Karadeniz’deki gemi güzergahlarını değiştirdiği kaydedilirken, bazı turizm şirketlerinin ise beklemeyi tercih ettikleri duyuruldu.

Tatil için Nisan ayında ilk tercih Karadeniz oldu!

Tur şirketleri, alternatif olarak özellikle Karadeniz turlarına ve termal turizm hizmeti veren otellere bu sene yoğun ilgi gösterildiğini belirtiyor. Farklı tatil seçeneklerini düşünen ailelerin Nisan ayındaki tercihi ilk tercihi Karadeniz oluyor...

Mustafa Hamarat: Karadeniz-Akdeniz yolu bu bölge için çılgın projedir!

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, “Karadeniz - Akdeniz yolu bu bölge için çılgın bir projedir. Bizi yolsuzlukla itham edenler gelsinler buralardaki çalışmaları görsünler” dedi...

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı!

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde Küçükçekmece için hazırladığı projeleri vatandaşlarla paylaştı.

KİM Market, Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’nde açıldı!

KİM Market Grubu, İstanbul Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’ nde şube açtı. Şubenin açılışına grubun yönetim kurulu başkanı Erol Ersan ve genel müdürü Hamit Akçay da katıldı...

10 karede Ankapark Temapark turu!

Ankapark Temapark projesinin nasıl olacağına dair yeni görseller yayınlandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark Temapark Ankara projesinin yeni görsellerini paylaştı... İşte 10 karede Ankapark Temapark turu...

Yeşilay Haftası için İstanbul Tarihi Yarımada'da bisiklet turu düzenlendi!

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında İstanbul Tarihi Yarımada'da bir bisiklet turu düzenledi. Yeşilay, hafta boyu düzenlenecek etkinliklerle kamuoyunun bağımlılıklarla ilgili farkındalığını arttırmayı hedefliyor...

karadeniz gemi turu rotası Haberi

karadeniz gemi turu rotası


Karadeniz’e gemi turları düzenleyen uluslararası turizm şirketlerinin rotalarını Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan limanlarına çevirmesine neden oldu.


 Karadeniz’de gemi turları düzenleyen uluslararası turizm şirketleri, gezi güzergahlarını Bulgaristan, Türkiye ve Yunanistan’daki limanlara kaydırdı. Azamara, Oceania, Regent Seven Seas, Windstar ve MSC Cruises gibi şirketlerin, Ukrayna’daki gelişmeler üzerine Karadeniz’deki gemi güzergahlarını değiştirdiği kaydedilirken, bazı turizm şirketlerinin ise beklemeyi tercih ettikleri duyuruldu.


ABD merkezli, yat gezileri konusunda dünyanın en ünlü referans sitelerinden ‘cruisecritic.com’, Ukrayna’daki gelişmeler üzerine gemilerin Karadeniz sahillerindeki Odesa, Sivastopol ve Yalta’ya uğramaya ara verdiklerini duyurdu. Site, yeni güzergahları Türkiye’de Amasra, Samsun, Bartın ve İstanbul, Yunanistan’da Volos ve Nafplion, Bulgaristan’da ise Varna olarak yazdı.


‘Bu kaymaları çok pozitif görmemeliyiz’


Karadeniz’in kruvaziyer turizm anlamında şu an işlevsel olmadığını, mevsimin mayıs ayında başlayacağını ifade eden Tura Turizm Yönetim...