16 / 05 / 2024

karadeniz kentsel dönüşüm alanları

karadeniz kentsel dönüşüm alanları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Karadeniz İklim Değişikliği Eylem Planı’nı (KİDEP) Trabzon’da açıkladı. Kurum, “Riskli bölgelerde yaşayan 2 bin aileyi, kentsel dönüşüm kapsamında yapacağımız konutlara taşıyacağız” dedi.

Sel felaketinin çözümü kentsel dönüşüm!

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketler nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı. Yıkılan evlerle ilgili değerlendirme yapan Prof. Dr. Veysel Eroğlu çözümün kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi. 

Uzungöl ve Ayder'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde bulunan yaylalarda imar barışına aykırı kaçak yapılar yıkılıyor. Uzungöl ve Ayder'de kentsel dönüşüm başlıyor.

Küçükçekmece Kanarya'da kentsel dönüşüm projesi anlatıldı!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan Kanarya Mahallesi 5011 sayılı parselin kentsel dönüşüm uygulamalarını mahalle sakinlerine anlattı.

Karadeniz yaylalarına kentsel dönüşüm geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalitesiz yapılaşmanın giderek arttığı Ayder ve Uzungöl başta olmak üzere Karadeniz yaylaları için kentsel dönüşüm talimatı verdi.

Temel Karadeniz: Özel sektör kentsel dönüşüme girmeli!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleriyle ilgili gelen eleştirilere cevap verdi. Karadeniz, “Kentsel dönüşüm devlet eliyle yapılacak bir şey değil özel sektörün girmesi lazım. " dedi.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm hızlandı!

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük kentsel dönüşümüne imza atan Canik Belediyesi, Soğuksu ve Yeni Mahallelerde dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı

Canik'te kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük kentsel dönüşümüne imza atan Canik Belediyesi, Soğuksu ve Yeni Mahallelerde dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı.

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük kentsel dönüşümü Canik'te!

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük kentsel dönüşümüne imza atan Samsun Canik Belediyesi, Soğuksu ve Yeni Mahallelerde dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Toplam 256 dönüm alanda dönüşüm projesi yürütülecek.

Samsun Canik Yeni Mahalle'de kentsel dönüşüm başladı!

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı’ndan sonra Yeni Mahalle’de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor..

Canik Yeni Mahalle'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor.Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı'ndan sonra Yeni Mahalle'de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

Canik'te kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı’ndan sonra Yeni Mahalle’de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

Canik kentsel dönüşümü TRT'ye belgesel oldu!

Canik kentsel dönüşümü TRT'ye belgesel oldu. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşümünü Canik'te gerçekleştirdiklerini ve eğitime en çok destek veren belediye olduklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi kentsel dönüşüm cadde ve sokakları!

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi kentsel dönüşüm cadde ve sokakları hangileridir? Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde hangi sokaklar kentsel dönüşüme uğrayacak? Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde hangi caddeler kentsel dönüşüme uğrayacak? İşte cevap

karadeniz kentsel dönüşüm alanları Haberi

karadeniz kentsel dönüşüm alanları

Kentsel dönüşüm kapsamında mücadele Karadeniz’den başlıyor. Öncelikle Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’de bulunan dere yataklarındaki binaların tespit edileceğini duyuran Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “6 ilimizde bulunan ve birinci derece risk grubundaki 367 derenin taramasını bitirdik. Riskli bölgelerde yaşayan 2 bin aileyi, kentsel dönüşüm kapsamında yapacağımız konutlara taşıyacağız” açıklamasında bulundu. 

KITLIK, KURAKLIK, SEL, FIRTINA

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bakan Kurum, Karadeniz İklim Değişikliği Eylem Planı’nı (KİDEP) Trabzon’da açıkladı. Son yıllarda İklim değişikliğinin uluslararası gündemi meşgul eden en önemli konulardan biri olduğunu söyleye Kurum, sanayi devriminden beri dünyanın ortalama sıcaklığının 1.1 derece arttığını hatırlattı. Kurum, “Tedbir alınmazsa, bu yüzyılın sonunda ortalama sıcaklıklar yaklaşık 4-6 derece artacak. Deniz suyu seviyesi 19 santimetre yükseldi. 2100 yılında denizlerimizde su seviyesinin...