03 / 05 / 2024

Karadeniz Mahallesi Bilgi Evi nerede

Karadeniz Mahallesi Bilgi Evi nerede

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Karadeniz Mahallesi Bilgi Evi’nin açılışını gerçekleştirdi. Törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, semt sakinleri ve çok sayıda öğrenci katıldı

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz mahallesi, 2977 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz mahallesi, 2977 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz Mahallesi, 123 parsel ve Güneyi ile 2971 Adanın Doğusundaki Bir Kısım Tescil Dışı Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz Mahallesi, 4019 ada, 5 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tevfik Göksu'dan Oruç Reis Mahallesi'ndeki dönüşüme ilişkin açıklama!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Oruç Reis Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin daire olduğunu, proje sonunda bu sayının 9 bin konut haline geleceğine dikkat çekti ve projeyle ilgili bilgi verdi.

Güngören Güven Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı çıktı!

Güngören ilçesi, Güven Mahallesi, Posta Caddesi Karadeniz Caddesi Trafik Düzenleme Revize Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa'da inşaat çalışması sırasında yan binanın duvarı yıkıldı!

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1140. Sokak'ta

Karadeniz Ereğli'de 2.9 milyon TL'ye satılık 25 dükkan!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Karadeniz Ereğli Kışla Mahallesi'nde yer alan 25 adet dükkanı toplam 2 milyon 910 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Kahramanmaraş Kılavuz Mahallesi'ne millet bahçesi müjdesi!

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Minyatür Kurtuluş Müzesi'ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi alan Kurum ve beraberindekiler, Kılavuz Mahallesi'nde yapılması planlanan millet bahçesini gezdi.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Temel Karadeniz, Küçükçekmece projelerini anlattı!

Cennet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, projelerini anlattı!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşaatında kaza!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun Karadeniz Mahallesi İstasyonunda kaza meydana geldi. Kaza sonucu 1 işçi öldü. 

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi tanıtıldı!

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz proje hakkında bilgiler vererek, vatandaşların sorularını yanıtladı

Karadeniz Mahallesi Bilgi Evi nerede Haberi

Karadeniz Mahallesi Bilgi Evi nerede


Karadeniz Mahallesinde yapımı tamamlanan Karadeniz Bilgi Evi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Yavuz Değirmenci, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, semt sakinleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Çocuklar için düzenlenen çeşitli etkinliklerle başlayan törende katılımcılara hitap eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, hizmete giren Karadeniz Bilgi Evi’nin ilçe halkına ve özellikle öğrencilere hayırlı olmasını temenni ederek katılımcılara teşekkür etti. Başkan Usta ve protokol üyeleri daha sonra açılış kurdelesini keserek Bilgi Evi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından derslikleri ziyaret eden Başkan Usta, burada yetkililerden bilgi aldı.


Törenin ardından bir konuşma yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Bilgi Evleri Projesi kapsamında hedefimiz her mahallede bir Bilgi Evi’ni hizmete...