03 / 05 / 2024

karadeniz park projeleri

karadeniz park projeleri

Trabzon Belediyesi şehir genelinde yaptığı parkla ve çocuk oyun alanları ile vatandaşlara rahat ve ferah ortamlarda dinlenme imkanı sunuyor. Belediye imar planında park ve yeşil alan olarak ayrılan yerlerde park yapımım sürdürüyor...

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na Karadeniz kültürel mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Giresun'un Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde bulunan Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na turizm amaçlı küçük evler yapılıyor.

Giresun Eynesil için imar projesi hazırlanıyor!

Giresun Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, imar projeleri üzerinde yapılan çalışmaları inceledi.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Uzungöl Tabiat Macera Parkı'nın ihalesi yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Karadeniz’in ve Türkiye’nin en önemli turizm noktalarından biri olan Uzungöl’de inşa edilecek olan Tabiat Macera Parkı'nın ihalesi gerçekleşti.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

karadeniz park projeleri Haberi

karadeniz park projeleri

2009 yılından bugüne kadar 22 adet park ve dinlenme alam yaparak kente kazandıran Belediye imar planında park ve yeşil alan olarak ayrılan yerlerde park yapımım sürdürüyor. Üniversite Mahallesinde 5 bin 600 metre kare alanda yapımı devam eden spor temalı parkın yanında yine aynı mahallede Barışçı Sokakta yeni parkın yapımı hala devam ediyor. Spor Temalı Parkın içerisinde çocuk oyun alam, koşu pisti, spor alanları, kapalı otopark, kapalı spor salonu kapalı spor salonunun içerisinde iki adet jimnastik salonu ve bir adet squash solunu piknik alanı ve kafeterya bulunuyor. Üniversite Mahallesi Banşçı Sokakta 2 bin 700 m2 alan üzerinde yapılan parkta ise dinlenme alanlan oyun gruptan ve yeşil alanlar bulunuyor. Öte yandan, 2009 yılından itibaren yeniden yapılan semt ve çocuk parkı sayısı...