29 / 04 / 2024

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yanında yaptırılan Karadeniz Bölgesi’nin en büyük acil servisi olarak kabul edilen yeni acil servis binasının yapımı tamamlandı.

Deprem uzmanından son dakika uyarısı: Orada 7'den büyük deprem olması kaçınılmaz! 

Karadeniz Teknik Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş, o bölgeyi işaret etti ve 7'den büyük depremin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan korkutan açıklama: Hiçbir senaryo İstanbul'un deprem tehlikesini önleyemez!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği emekli Prof. Dr. Osman Bektaş, X sosyal medya hesabından Marmara ile ilgili konuştu ve fayların durumunu değerlendirdi. İşte o açıklama ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Depremde yıkılan binalara ilişkin flaş rapor ortaya çıktı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık, 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ili etkileyen depremden sonra yürütülen soruşturmalar çerçevesinde, ölümlerin yaşandığı 500'e yakın binada inceleme yaptıklarını belirtti.

Marmara için ürküten uyarı: Her an 6.6 şiddetinde sallanabilir! SON DAKİKA! 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü emekli Prof. Dr. Osman Bektaş, Marmara'ya dikkat çekti ve 6.6'lık deprem uyarısında bulundu. İşte Prof. Dr. Bektaş'ın o açıklaması...

1461 Konaklar'da yüzde 50 peşin fırsatıyla!

Baysal İnşaat tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin hemen yanında yükselen 1461 Konaklar'da yüzde 50 peşin kalanı 2024'e kadar ödeme fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alacak! Hemen tek tek açıklanan başvuru şartlarına göz atın! 

Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanı yayımladı. İşte söz konusu ilandaki başvuru şartları...

Karadeniz Teknik Üniversitesi hüküm giymiş işçi olarak tam 14 kişi alım yapıyor! İşte başvuru şartları!

Karadeniz Teknik Üniversitesi, 14 eski hükümlü işçi alımı yapacak. Yapılan açıklamaya göre, başvurular 28 Nisan 2023 tarihine kadar kabul edilecek. 14 kişinin istihdam edileceği kadrolara ilişkin merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Bursa Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeli alıyor! Son başvuru 23 Şubat 2023!

Bursa Teknik Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Destek Personeli alım ilanını duyurdu. Buna göre destek personelleri alınacak. İlanlara son başvuru tarihi 23 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alıyor! Son başvuru 10 Şubat 2023!

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Yapı sağlığı üzerinde çalışma yapan mühendis ödüllendirildi!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 15 yıldır yapı sağlığını üzerine çalışma yapan  Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı ödülünün sahibi oldu.

Bazı alanlar Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Gebze Teknik Üniversitesi deprem bilgilendirme sistemi geliştirecek!

Çalışmalarına devam eden Gebze Teknik Üniversitesi tarafından Kocaeli ve çevresi için deprem bilgilendirme sistemi geliştirilecek.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Haberi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi

İçerisindeki donanıma başlanan yeni acil servis binasının yanında yaptırılan ambulans helikopter pistinin de yapımı tamamlandı. Şimdi pist için ruhsat alınacak. 


Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi yeni acil servis binasında 70 yataklı yoğun bakım üniteleri içeren bir kompleks yer alıyor. Ayrıca 15 yanık ünitesi de bulunuyor. 


Taşınma işleminin 1-2 ay bulacağı yeni acil servis binasında aynı anda 150-200 haftaya bakılacak. Yeni acil servis binasına ilk taşınan kısım ise onkoloji hastalarına hizmet verecek olan PET-BT görüntüleme merkezi oldu.


Kübra...