13 / 05 / 2024

karadeniz turları 2015

karadeniz turları 2015

Yazın yeşilin bin bir tonuyla kaplanan ormanları ile Doğu Karadeniz, kışın da kar yağışı yüzünden ayrı bir güzelliğe bürünerek turistlerin ilgisini çekiyor...

Küçükçekmece Belediyesi 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Küçükçekmece Belediye Meclisi, 2015 faaliyet raporu onayladı. Başkan Temel Karadeniz; ''Planlı, çağdaş, modern, gelişime ve değişime açık, toplumsal değerlere saygılı hizmet için çalışmalara devam ediyoruz'' dedi.

Doğu Karadeniz'de 2015'te en fazla konut Trabzon'da satıldı!

Doğu Karadeniz illerinde 2015 yılında en fazla konut Trabzon'da, en az konut ise Gümüşhane'de satıldı. Trabzon'da 12 bin 634, Gümüşhane'de bin 256 adet konut satıldı.

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği toplandı!

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, 2015 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Birlik Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında toplandı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi, Karadeniz Mahallesi yönetim merkezi, zeminaltı otopark alanı ve park alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı 3 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkmıştı. İmar planı tadilatı yarın askıdan inecek.

Arap turizmi Karadeniz'e kaydı!

Geçen sene 600 bin dolayında Arap turist ağırlayan ve bu sayıyı 2015 yılı itibarıyla 1 milyon çıkarmayı hedefleyen Bursa, Arapların Karadeniz'i tercih etmesinin şaşkınlığını yaşıyor.

Doğu Karadeniz'de konut satışları yüzde 28,6 arttı!

2015 yılı Nisan ayında Doğu Karadeniz’de konut satışları yüzde 28,6 oranında arttı. TÜİK Trabzon Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, 2015 Nisan ayında Doğu Karadeniz illerinin tamamında konut satışlarında artış görüldü.

Doğu Karadeniz'de konut satışları yüzde 27,5 arttı!

2015 yılı Mart ayında Doğu Karadeniz’de konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 27,5 oranında artarak 2 bin 897 oldu.

Doğu Karadeniz'de 14 yeni tünel inşa edilecek!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Doğu Karadeniz Bölgesi’ne 2015 yılında 22 km bölünmüş yol ve 14 tünel yapılacak. Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon bölgelerinde yapılacak tünellerin detayları açıklandı.

Karadeniz'e 14 tünel ve 22 kilometre bölünmüş yol geliyor!

Doğu Karadeniz Bölgesi’ne Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2015 yılında 22 km bölünmüş yol ve 14 adet tünel yapılacağı belirtildi.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 14 yeni tünel yapılacak!

Doğu Karadeniz Bölgesi’ne Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2015 yılında 22 km bölünmüş yol ve 14 adet tünel yapılacağı belirtildi.

Doğu Karadeniz'e 14 tünel yapılacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz Bölgesi'ne 2015'te 22 km bölünmüş yol ve 14 adet tünel yapacak.

Demka Karadeniz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demka Karadeniz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Kartal'da, Nurgin Haliloğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

karadeniz turları 2015 Haberi

karadeniz turları 2015

Yazın yeşilin binbir tonuyla kaplanan ormanları ile Doğu Karadeniz, kışın da kar yağışı yüzünden ayrı bir güzelliğe bürünerek turistlerin ilgisini çekiyor.

Kış sporlarını seven, bu mevsimde dağ ve yaylaları gezmek isteyen ziyaretçiler için Rize çok önemli bir alternatif oldu. Kaçkar sıradağlarının eteklerinde oluşan yaylalar doğal güzellikleri ve sevimli evleriyle Rize’nin güzelliğine güzellik katıyor. Rize’deki belli başlı yaylalar İkizdere ilçesinde Anzer, Çağrankaya, Ovit, Varda, Gölyayla, Cimil; Çayeli’nde Hazende; Hemşin’de Ambarlı; Çamlıhemşin’de Ayder, Aşağı ve Yukarı Kavron, Elevit, Tirevit, Kale, Baş Yayla, Hacivarak, Palovit, Çaymakçur, Amlakit ve Samislat yaylalarıdır. Bunlar içerisinde; Ayder, Anzer ve Yukarı Kavron Yaylaları turizm merkezi olarak ilan edilmişlerdi.

Termal turizmin de bu bölgede geliştiğini belirten Ridos Termal Otel Sahibi Kasım Ekşi, "Rize, zengin ormanları, krater gölleri, coşkun dereleri, kış...