04 / 05 / 2024

karadeniz yayla projeleri

karadeniz yayla projeleri

Havaların soğumasıyla buralarda yaşayan vatandaşların dönüş yapmaya başladığı Karadeniz yaylaları, karla birlikte oluşan eşsiz doğal güzelliğin tadını çıkarmak isteyenlerin tercihi oluyor. Karadeniz yaylaları, doğa tutkunlarının vazgeçilmezi.

Coşkun Erüz: Cennet yaylalarımız beton yığınlarına dönüşmesin!

YAYLALARIMIZDA 90'lı yıllardan itibaren hızlı bir şekilde artan kaçak beton binalar, yaylalarımızın doğallığını bozarak, yaylaları yayla olmaktan çıkarıyor. TEMA Vakfı Trabzon Temsilcisi ve KTÜ öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Coşkun Erüz konuyu değerlendirdi

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

Karadeniz'de kaçak yapılarla mücadele TBMM'de!

Karadeniz Bölgesi'nde mera ve yayla alanlarında kaçak yapılarla mücadele meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun Eynesil için imar projesi hazırlanıyor!

Giresun Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, imar projeleri üzerinde yapılan çalışmaları inceledi.

Karadeniz yaylalarında 'bungalov' furyası!

Doğu Karadeniz yaylalarında bu kez de 'bungolav' adı verilen tek katlı ahşap yapılar inşa edilmeye başlandı. Beton yapılar gibi yıkılmayacağını düşünenler, birkaç günde yayla, mera ve özel koruma statülerine sahip alanlara bungolav evler yapıyor.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Giresun'a Karadeniz Mahallesi Projesi geliyor!

Giresun’un yayla turizmine katkı sağlayacak yeni bir proje daha hayat buluyor. Yöre kültürünün yakından tanıtılacağı "Karadeniz Mahallesi Projesi"nin çalışmaları sürüyor.

Temel Karadeniz, Küçükçekmece'deki projeleri anlattı!

İstanbul Küçükçekmece’de yeni projeler için çalışmalar yapılıyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltecek projelere öncelik verdiklerini söyledi.

Doğu Karadeniz şenlikleri Ramazan'dan sonra başlayacak!

Kürtün Kaymakamı Enver Özderin yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz 'deki en önemli yayla şenliklerinden olan Kadırga, Kazıkbeli ve Güvende yayla şenliklerinin ramazan bayramından sonra yapılacağını bildirdi.

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı!

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde Küçükçekmece için hazırladığı projeleri vatandaşlarla paylaştı.

Araplar Karadeniz'den gayrimenkul alacak!

Tatillerini Karadeniz'de geçiren Araplar, şimdi de dev inşaat projeleri için geliyor. Dubaili Green Valley, 60 milyon dolarlık yatırımla Trabzon'da 604 daireli konut projesi geliştirecek. Hedef ise zengin Araplar...

Paşa Karadeniz kimdir?

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz kimdir? Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz ile Karden İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte sorularınızın yanıtı...

Araplar Karadeniz'den 17 yayla evi 24 arsa satın aldı!

Son yıllarda özellikle Doğu Karadeniz'e akın eden Arap turistler, mülk almaya yöneldi. 400'ün üzerinde konut alan Araplar, Trabzon ve Rize sınırları içerisinde 24 arsa ve 17 yayla evi satın aldı...

karadeniz yayla projeleri Haberi

karadeniz yayla projeleri

Havaların soğumasıyla buralarda yaşayan vatandaşların dönüş yapmaya başladığı Karadeniz yaylaları, karla birlikte oluşan eşsiz doğal güzelliği görmek isteyenlerin tercihi oluyor.


Eşsiz doğal güzelliği ve temiz havasıyla Karadeniz yaylaları, doğa tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alırken, ilkbaharla birlikte buralara çıkan köylüler de havaların soğumasıyla geri dönmeye başladı.


Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı yaylasından dönen vatandaşlardan Pamuk Karakaya, Mayıs ayında yaylaya çıktığını belirerek, havaların soğumasıyla köyüne geri döndüklerini söyledi.


Yaklaşık 7 ay boyunca hayvanlarını otlatmak amacıyla yaylada kaldığını anlatan Karakaya, "4 veya 5 ay köyde kaldıktan sonra yine yaylaya çıkacağım. Bu yolculuğa alıştık. Hava şartları iyi oldukça yaylada güzel bir zaman geçiriyoruz" diye konuştu.


Yaylaya gezmeye çıkan Cesur Eren ise ailesi ve dostlarıyla zaman zaman stres atmak ve doğayla başbaşa kalmak için Çambaşı yaylasına çıktıklarını...