18 / 07 / 2024

Karaderili otel

Karaderili otel

Avrupa’nın kaynak lideri Türkiye’de termal devrimin ayak sesleri yükseliyor. Devlet teşvik desteği verdiği termal tesisler kendilerini yeniliyor ve yatırımcıya milyon dolarlık yatırımlar için cesaretlendiriyor.

Terma City Otel ile Yalova'ya 180 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu, 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirdiği 2 bin 200 yatak kapasiteli Terma City Otel'i hizmete açtı...

Karaderili Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 20 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu otel yatak sayısını arttırmak için 20 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Şirket, 650 yataklı oteli 1100 yatağa çıkaracak. 

Karaderili Grup'tan Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı otel!

Yalova’ya 5 yıldızlı 2.200 yataklı yeni bir otel geliyor. Karaderili Grup Başkanı Orhan Karaderili, otelde yılda 700 bin yabancı turist ağırlayacaklarını söyledi.

Orhan Karaderili'den turizmde yatırıma devam mesajı!

Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, Bodrum’da Mio Mare adıyla ikinci otel yatırımını planlandığı tarihte faaliyete geçirdiklerini belirtti.

Yalova Termal Palace Otel satış ofisi!

Karaderili Grup tarafından hayata geçirilen Yalova Termal Palace Otel projesi 2 bin 200 yatak kapasitesinden oluşuyor. Proje 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Yalova Termal Palace Otel satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Yalova Termal Palace Otel!

Yalova Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. Karaderili Grup imzasıyla yükselen projede bin metrekareden oluşan başkanlık suitide bulunuyor. Yalova Termal Palace Otel 40 bin metrekare alandan oluşuyor.

Yalova Termal Palace Otel 2015 yılının sonunda hizmete girecek!

Karaderili Grup tarafından hayata geçirilen Yalova Termal Palace Otel projesi 180 milyon dolar yatırım değerine sahip. Projede 2 bin 200 yatak kapasitesi bulunuyor. Yalova Termal Palace Otel 2015 yılının sonunda hizmete girecek.

Karaderili Group Yalova'da otel yapıyor!

Yalova'ya saray konseptinde termal otel yapan Karaderili Group, talep üzerine 12 adet kral dairesi yaptı. Orhan Karaderili, "Ortadoğu'dan ilgi yüksek. İlk kez, gecesi 10 bin euro olan 12 adet kral dairesi yaptık" dedi

Karaderili Şirketler Grubu Kütahya'da 55 milyon euroluk termal sağlık merkezi kuracak!

Kütahya'nın Emet ilçesindeki termal bölge, birçok hastalığa şifa oluyor. Kütahya'nın Emet ilçesi sağlık turizminde atağa geçti. Bölgede otel inşa eden Karaderili şirketi, 55 milyon euroluk yatırım yapıyor...

Karaderili Şirketler Grubu termal turizme yatırım yapmaya devam ediyor!

Termal Sağlık Turizmi’nin yükselen yıldızı Karaderili Şirketler Grubu, 2 otel, 1 termal tesis, 2 yeni dev termal tesis daha katarak çıkışını önümüzdeki 10 yıla da yayma hedefinde.

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

Karaderili otel Haberi

Karaderili otel

 Türkiye’nin sağlık turizmindeki potansiyeli enerjiye dönüşmeye başladı. Dünyanın en önemli sıcak su kaynaklarına sahip olan ülkelerden biri olan Türkiye’de hizmet kalitesi de yükselmeye başladı. Dünyanın yedinci, Avrupa’daki ise en kaliteli termal su kalitesine sahip olan Türkiye, termal tesislerine de kalite getirince “Sağlık turizmi” alanında söz sahibi bir ülke haline geldi. Özellikle 2015 yılında Turizm Bakanlığı’nın termal yatırımlara öncelikli teşvik yatırımı imkanı vermesi ile Dünya ile yarışır Tesisler yapılmaya başlandı. 


 İSKANDİNAVLARIN, AVRUPAN’NIN ve ORTADOĞUNUN TERMAL SEVDASI



Karaderili Şirketler Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili’nin yaptığı açıklamada’’ Ülkemizin termal suları, hem debi ve sıcaklıkları hem de çeşitli fiziksel ve kimyasal özellikleri ile Avrupa'daki termal sulardan daha üstün nitelikler taşımakta. Geçmişte hamam kültürü olarak algılanan kaplıca ve termal donatılar, yapılan yurt dışı ve...