26 / 07 / 2024

Karaelmas İnşaat kuruldu

Karaelmas İnşaat kuruldu

Soma'da inşaat sektöründe yaşanan hızlı gelişim sektörün ihtiyaç duyacağı alanların da açılmasına sebep oluyor. Karaelmas Müteahhitlik ve İnşaat Malzemeleri LTD ŞTİ'de bu alanda sektörün ihtiyacı olan malzemelerin temininde faaliyet gösterecek.

Kosova Otelcilik İnşaat kuruldu!

Kosova Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100bin TL sermaye bedeli ile Pelin Gündüz tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Lalezar İç Ve Dış Ticaret İnşaat kuruldu!

Lalezar İç Ve Dış Ticaret İnşaat 18 Temmuz 2017 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Zafer Bulut tarafından kuruldu.

Yatkın İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yatkın İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Yatkın ve Barış Yatkın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tem Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şadıman Kelle ve Furkan Kelle ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altınçoban İnşaat Plastik Oto Parçaları Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınçoban İnşaat Plastik Oto Parçaları Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bekir Çoban tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Önder Akpınar tarafından 340 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kılınç Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydemir tarafından kuruldu.

Set Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Nakliyecilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Set Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Nakliyecilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Negiz tarafından kuruldu.

Mer Kentsel Dönüşüm Ve Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Kentsel Dönüşüm Ve Yapı İnşaat Anonim Şirketi Hikmet Yıldırım ve Hikmet Korkut ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Safir Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Safir Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Yavuz Şengül, Selahattin Cavuş ve Murat Eruçar ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ürün Demir Çelik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ürün Demir Çelik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Pazarlama Limited Şirketi Sevda Ürün tarafından 10 bin TL sermaye ile Maltepe'de bugün kuruldu.

Karaelmas İnşaat kuruldu Haberi

Karaelmas İnşaat kuruldu

Soma'da inşaat sektöründe yaşanan hızlı gelişim sektörün ihtiyaç duyacağı alanların da açılmasına sebep oluyor.  Karaelmas Müteahhitlik ve İnşaat Malzemeleri LTD ŞTİ'de bu alanda sektörün ihtiyacı olan malzemelerin temininde faaliyet gösterecek. 


Turgutalp Mahallesi'nde dualarla açılışı yapılan işyerinin açılış programına çok sayıda davetli ve iş dünyasının tanınmış simaları da katıldı. Soma Belediye Başkan Yardımcısı Ali Tulup açılış programında yaptığı konuşma ile yeni ticarethaneye bol ve hayırlı kazançlar diledi. Dualarla kurdele kesimi yapılan iş yeri sahipleri Ali Can Yaman ve Abdülsamet Demir tebrikleri kabul ederek açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.  Maden Mühendisi C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olan Abdülsamet Demir ve Ali Can Yaman ortaklığı ile hizmet sektöründe yerini alan Karaelmas Müteahhitlik ve İnşaat şirketinin bundan sonraki süreçte inşaat sektöründe gerekli olan...