26 / 07 / 2024

Soma'da Karaelmas İnşaat açıldı!

Soma'da Karaelmas İnşaat açıldı!

Soma'da inşaat sektöründe yaşanan hızlı gelişim sektörün ihtiyaç duyacağı alanların da açılmasına sebep oluyor. Karaelmas Müteahhitlik ve İnşaat Malzemeleri LTD ŞTİ'de bu alanda sektörün ihtiyacı olan malzemelerin temininde faaliyet gösterecek.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Soma'da inşaat sektöründe yaşanan hızlı gelişim sektörün ihtiyaç duyacağı alanların da açılmasına sebep oluyor.  Karaelmas Müteahhitlik ve İnşaat Malzemeleri LTD ŞTİ'de bu alanda sektörün ihtiyacı olan malzemelerin temininde faaliyet gösterecek. 


Turgutalp Mahallesi'nde dualarla açılışı yapılan işyerinin açılış programına çok sayıda davetli ve iş dünyasının tanınmış simaları da katıldı. Soma Belediye Başkan Yardımcısı Ali Tulup açılış programında yaptığı konuşma ile yeni ticarethaneye bol ve hayırlı kazançlar diledi. Dualarla kurdele kesimi yapılan iş yeri sahipleri Ali Can Yaman ve Abdülsamet Demir tebrikleri kabul ederek açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.  Maden Mühendisi C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olan Abdülsamet Demir ve Ali Can Yaman ortaklığı ile hizmet sektöründe yerini alan Karaelmas Müteahhitlik ve İnşaat şirketinin bundan sonraki süreçte inşaat sektöründe gerekli olan malzemelerin temini noktasında hizmet vereceğini belirtti. 




Geri Dön