26 / 07 / 2024

Karaelmas İnşaat açıldı

Karaelmas İnşaat açıldı

Soma'da inşaat sektöründe yaşanan hızlı gelişim sektörün ihtiyaç duyacağı alanların da açılmasına sebep oluyor. Karaelmas Müteahhitlik ve İnşaat Malzemeleri LTD ŞTİ'de bu alanda sektörün ihtiyacı olan malzemelerin temininde faaliyet gösterecek.

Suudi Arabistan'ın  en büyük şirketinden Kalyon İnşaat'a ortalık teklifi!

Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan NEOM, Kalyon İnşaat’a ortaklık teklif etti. Kalyon İnşaat, global şirket oluyor...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri açıldı!

İstanbul'da hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Restorasyonu tamamlanan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi de bugün itibariyle hizmete girdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan korunan alanların imara açıldığı iddiasına yalanlama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, koruma altındaki doğal alanların yapılaşmaya açıldığıyla ilgili haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakanlık, haberlerin asılsız olduğunu belirtti ve 'Yeni düzenlemelere göre doğal sit alanları'nı açıkladı...

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Neo İnşaat'a operasyon: 12 gözaltı!

İnşaat izni olmayan projeleri maket üzerinden satan Neo İnşaat’a operasyon yapıldı. Operasyonda şirket yönetim kurulu üyelerinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı...

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bağcılar Fahreddin Paşa Cami açıldı!

Bağcılar Belediyesi’nin desteğiyle inşaatına 4 yıl önce başlanan ve adını “Medine Kahramanı” olarak bilinen Fahreddin Paşa’dan alan cami vatandaşların ibadete açıldı. Altında 40 araçlık otopark da yer alan Fahreddin Paşa Camii’nde 1700 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

Bingöl Kadın Emek Çarşısı açıldı!

Bingöl Belediyesince kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesi için yaptırılan ve içerisinde 18 işyeri yer alan Kadın Emek Çarşısı Bingöllü vatandaşların hizmetine açıldı.

Emlak Konut Körfezkent Çarşı için Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfezkent Çarşı projesi için ihaleyi kazanan Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Bodrum'da birçok alan imara açıldı!

Bodrum Mimarlar Odası Başkanı Cevat Kalfa, Bodrum'da yaşanan deprem ve tsunami felaketini değerlendirdi. Kalfa, bölge de birçok alanın imara açıldığını ifade etti.

Şile Yeni Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Şile Yeni Otobüs Terminali vatandaşların hizmetine açıldı, açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk de katıldı.

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a devredecek!

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a 9 milyon avro karşılığında devredecek.

Karaelmas İnşaat açıldı Haberi

Karaelmas İnşaat açıldı

Soma'da inşaat sektöründe yaşanan hızlı gelişim sektörün ihtiyaç duyacağı alanların da açılmasına sebep oluyor.  Karaelmas Müteahhitlik ve İnşaat Malzemeleri LTD ŞTİ'de bu alanda sektörün ihtiyacı olan malzemelerin temininde faaliyet gösterecek. 


Turgutalp Mahallesi'nde dualarla açılışı yapılan işyerinin açılış programına çok sayıda davetli ve iş dünyasının tanınmış simaları da katıldı. Soma Belediye Başkan Yardımcısı Ali Tulup açılış programında yaptığı konuşma ile yeni ticarethaneye bol ve hayırlı kazançlar diledi. Dualarla kurdele kesimi yapılan iş yeri sahipleri Ali Can Yaman ve Abdülsamet Demir tebrikleri kabul ederek açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.  Maden Mühendisi C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olan Abdülsamet Demir ve Ali Can Yaman ortaklığı ile hizmet sektöründe yerini alan Karaelmas Müteahhitlik ve İnşaat şirketinin bundan sonraki süreçte inşaat sektöründe gerekli olan...