29 / 04 / 2024

Karağaçlı Mimarlık adres

Karağaçlı Mimarlık adres

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Sedat Aşlak tarafından kuruldu.

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfullah Akpınar tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bağırgan tarafından kuruldu.

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kılıçkara tarafından kuruldu.

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından  kuruldu.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

A Class Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ergen tarafından kuruldu.

Karağaçlı Mimarlık adres Haberi

Karağaçlı Mimarlık adres

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü malın ithalat,ihracat ve dahili ve harici ticaret yapmak. 2-Her türlü malın dahili ve harici toptan ve perakende ticaretini yapmak. 3-Alüminyum doğrama imalatı alımı satımı çelik konstrüksiyon yapımı demir doğrama yapımı satımı ithalatı ihracatı taahhütünü ve ticaretini yapmak. 4-Giydirme cephe sistemleri olarak her türlü malzemeden kaplama yapmak yaptırmak satın almak satmak. 5-Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak ev, işyeri ve bilumum ticarethanelerin dekorasyon ve tasarım hizmetlerini yapmak ve yaptırmak 6-Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap...