05 / 05 / 2024

Karagöl turizm

Karagöl turizm

Gümüşhane'de Artabel Gölleri, Beş Göller, Limni Gölü ve Altınpınar Gölü gibi krater ve buzul göllerin Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce Tabiat Doğal Parkı ilan edilerek turizme kazandırılmasının ardından Karagöl için de çalışma başlatıldı.

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gülmen ve Selin Soyyılmaz ortaklığıyla  kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

O ilde konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan Merkez Karagöl Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Bber Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bber Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Öktem Karagül tarafından kuruldu.

Turizm sektörü fiyat artışlarından etkileniyor mu? Seçim sonrası durum ne olacak?

2023 yılının ilk dört ayı 2019 yılının elinden rekorunu aldı. 2019 yılı turizm sektöründeki hareketliliğin rekor kırdığı dönem olarak biliniyordu. Ancak 2023 yılını ilk aylarında yaşanan turizm hareketliliği 2019 yılını geride bıraktı. 

O ilde 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar siz de bakın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan ili, Merkez ilçesi, Karagöl Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Cbk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Cbk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Batuhan Karagül ortaklığında kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Karagöl turizm Haberi

Karagöl turizm

Kürtün ilçesindeki Karagöl'ün Tabiat Doğal Parkı ilan edilerek turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı.


Kürtün Kaymakamı Enver Özderin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeşil Yol Projesi kapsamında Güvende ve Kazıkbeli yaylalarında parke çalışması yaptıklarını belirtti.


Karagöl'ün, Güvende ve Kazıkbeli yaylalarına yakın, Yaylalı köyü sınırları içinde 2 bin 850 rakımda bir göl olduğunu ifade eden Özderin, "Gölümüze hem Kazıkbeli Yaylası'ndan hem de Yaylalı köyünden toprak yolla ulaşılmaktadır. Yeşil Yol Projesi dışında bulunan gölümüzün yolunu daha da iyileştirerek proje içine katmayı planlıyoruz" dedi.


Kışın kurak geçmesine rağmen gölün etrafında bu aylarda kar kütleleri görmenin mümkün olduğunu dile getiren Özderin, "2 bin 850 metre rakımda bir güzelliğimiz. Berrak suyu sayesinde, derinliği ne kadar olursa olsun içindeki benekli alabalıkları görebileceğimiz bir göl. Karagöl'ü turizme kazandırma amacıyla çalışma yapıyoruz....