01 / 05 / 2024

karagölün su sorunu çözüldü mü

karagölün su sorunu çözüldü mü

Kumluca Karagöl Yaylası’nın 100 yıllık su sorunu çözüldü. Kumlucalıların verdiği şükür yemeğine katılarak mutluluklarını paylaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, “Bu sorunu çözmek boynumuzun borcuydu” dedi.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

DSİ yeni yılın ilk iş ilanını duyurdu! 1273 personel alacak! DSİ personel alımı başvurusu şartlar neler?

Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı yapacağını ilan etti. DSİ yeni yılın ilk iş ilanını duyurdu! 1273 personel alacak! DSİ personel alımı başvurusu şartlar neler? İşte detaylar...

DSİ yeni yılın ilk müjdesini patlattı! 1273 personel alacak! İşte Devlet Su İşleri iş başvuru şartları...

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli 1273 personel alımı yapacağını açıkladı. Peki, DSİ personel alımının şartları neler? İşte detaylar...

Euro'su olanlara kötü haber geldi! Dolar karşısında son 20 yılın en düşük seviyesinde! İşte 10 Temmuz 2022 Euro kuru!

Dolar karşısında son 20 yılın en düşük seviyesine gerileyen Euro'da son durum ne? Euro ne kadar? 1 Euro ne kadar? İşte 10 Temmuz 2022 Euro kuru...

Su aboneliği başvurusu nasıl yapılır? Su aboneliği ücreti 2022 ne kadar?

Yeni bir ev satın alanların, kiraya çıkacakların ya da iş yeri açacakların öncelikli olarak elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini açtırmaları gerekiyor. Peki, Su aboneliği başvurusu nasıl yapılır? Su aboneliği ücreti 2022 ne kadar? İşte tüm detaylar...

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Laya Afshın tarafından kuruldu.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

karagölün su sorunu çözüldü mü Haberi

karagölün su sorunu çözüldü mü


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca’nın Karagöl Yaylası’nın 100 yıllık su sorununu çözeceğine dair yerel seçimlerden önce verdiği sözü yerine getirdi. Kumluca halkı yaylalarının asırlık su sorununu çözen Başkan Türel’e şükür yemeği verdi. Türel, yemekte yaptığı konuşmada Antalya’nın her köşesine hizmet yapmaya çalıştıklarını belirterek bazı hizmetlerinin farklı bir anlam ifade ettiğini vurguladı. Antalya’da senelerdir konuşulan ve bir türlü çözülemeyen projelerin kısa bir zamanda bittiğini belirten Başkan Türel, “Bizim için, inanın şu dağları bize hediye etseniz, o kadar değerli değil. Bugün de Karagöl’de size hayırlı olsun demeye geldim. Su hayattır, yol medeniyettir. Su bizim inancımız gereği nasıl ki temizlik imandan geliyor diyorsak insanoğlu için su en büyük ihtiyaçtır” dedi.


BU SORUNU ÇÖZMEK BOYNUMUN  BORCUYDU


Karagöl’ün su sorununu milletvekilliği döneminden bu yana...