05 / 05 / 2024

Karagöz 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Karagöz 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Karagöz 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sinan Karagöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Beyaz tarafından kuruldu.

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Emir Ormancı tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Çeliköz Nakliyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliköz Nakliyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli Nurullah Çelik tarafından kuruldu.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Sunar tarafından kuruldu.

Hayat 1 İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat 1 İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yıldız tarafından kuruldu.

Öz Adak İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Adak İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Adak ve  Yusuf Adak tarafından kuruldu.

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Akanyıldız Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akanyıldız Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamzah Alzabadı ve Mehmet Ali Ezzo ortaklığında kuruldu.

Öz Megatek İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Megatek İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Öner tarafından kuruldu.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Karagöz 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Karagöz 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Karagöz 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sinan Karagöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Karagöz 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını , Prefabrike inşaat ve meskenleri, yapmak, yaptırmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri ve benzeri yapıları inşa etmek...