03 / 05 / 2024

Karagöz Proje Ve Gayrimenkul iletişim

Karagöz Proje Ve Gayrimenkul iletişim

Karagöz Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karagöz tarafından kuruldu.

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Başak Çetin Karagül tarafından kuruldu.

Ms Yapı Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Yapı Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Ünal ve Murat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Karagöz İletişim Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz İletişim Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karagöz tarafından kuruldu.

Trias Proje ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trias Proje ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Karataş tarafından kuruldu.

Astel Proje ve Entegrasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Astel Proje ve Entegrasyon Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uğur Esin tarafından kuruldu. 

Ersel Yatırım Proje ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ersel Yatırım Proje ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Bayraktar ve Erkan Şahin tarafından kuruldu. 

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31044 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizce Mühendislik Proje ve Müşavirlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizce Mühendislik Proje ve Müşavirlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sevim tarafından kuruldu.

DMDF Proje ve Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMDF Proje ve Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Durmuş tarafından kuruldu.

İmay Mimarlık Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İmay Mimarlık Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Merve Emine Yılmaz tarafından kuruldu.

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tohum tarafından kuruldu. 

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş ve Turgut Tavşanoğlu tarafından kuruldu.

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Karagöz Proje Ve Gayrimenkul iletişim Haberi

Karagöz Proje Ve Gayrimenkul iletişim

Karagöz Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karagöz tarafından kuruldu.

Karagöz Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü arsa mesken işyeri vb. gayri menkulleri almak satmak kiraya vermek bunlara ilişkin işleri yürütmek. Bu işlere ait emlak ticareti ve emlak komisyonculuğu işini yapmak, danışmanlık hizmetleri vermek müteahhitlik yapmak, alınan arsalar üzerinde parselasyon düzenlemek ve komisyonculuğunu yapmak. Bunlara ilişkin şubeler açmak, temsilcilikler vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Karagöz Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kireçburnu Mah.Haydar Aliyev Cd.No.68/1...