02 / 05 / 2024

Karahayıt turizm merkezi

Karahayıt turizm merkezi

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yap

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkz nakli gerçekleştirildi. Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Mehmet Nuri Ersoy: Çeşme’ye kanal değil turizm merkezi yapacağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki acil kamulaştırmalarla ilgili açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Çeşme’ye bakanlık olarak dev bir turizm merkezi inşa etmek için harekete geçtiklerini söyledi.

User Mühendislik Temizlik İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

User Mühendislik Temizlik İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. User Mühendislik Temizlik İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'ye taşındı.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ihaleye çıktı!

Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi için ihale düzenlendi. Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ile Denizli modern bir 'termal kür ve sağlık merkezi'ne kavuşacak.

Denizli Karahayıt, TOKİ ile termalde cazibe merkezi oldu!

TOKİ Başkanı Turan, Denizli Karahayıt’a kentsel dönüşüm ile yaptıkları sosyal konut ve tesislerin meyvesini verdiğini söyledi. Turan, “Bölge, termal turizm açısından cazibe merkezi haline geldi” dedi

Karahayıt turizm merkezi Haberi

Karahayıt turizm merkezi

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi. 


Denizli'de turistik otellerin bulunduğu, termal kaynakları nedeniyle her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Karahayıt'ın termal sağlık turizm bölgesine dönüştürülerek cazibe merkezi haline getirilmesi için çalışmalar yapılıyor. Pamukkale Üniversitesi'nin Termal Kür Merkezi yapacağı Karahayıt'ta incelemelerde bulunan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, mahalledeki pansiyonları ziyaret ederek işletme sahipleri ile görüşüp sektörün durumu hakkında bilgi edindi. Yeni yapılan çalışmalarla sağlık turizminde adından söz ettirmek isteyen Karahayıt'a TOKİ tarafından yapılan pansiyon bloklarını da inceleyen Vali Altıparmak, harita üzerinde bölgedeki son durum hakkında bilgiler aldı. Vali Altıparmak, mevcut pansiyonların yanında yeni...