11 / 05 / 2024

Karakaş Atlantis Kuyumculuk

Karakaş Atlantis Kuyumculuk

Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon Sanayii ve Ticaret A.Ş., Bakırköy'de bulunan 815 metrekarelik arsasını konut alanı olarak düzenlemeye başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Mka Yer Bilimleri Maden Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Yer Bilimleri Maden Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaş ve Melikhan Karakaş ortaklığında kuruldu.

Karakaş Atlantis'ten Bakırköy projesine yönelik açıklama!

Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapıtığı açıklama göre,Bakırköy projesi çalışmaları sürüyor.

Karakaş Atlantis Kuyumculuk Bakırköy'de konut yapacak!

Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon Sanayii ve Ticaret A.Ş., Bakırköy'de bulunan 815 metrekarelik arsasını konut alanı olarak düzenlemeye başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Mimyap Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimyap Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Eryılmaz, Serkan Eryılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu.

Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Dağ tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Biem Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biem Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Ceyhan, Emrullah Ocak tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

Gürdal Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Gürdal Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, 13 Mart 2015 'te Kenan Gürdal, Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Aka Avrasya Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Aka Avrasya Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Limited Şirketi 16 Mart 2015 'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar 'da, Gökhan Ata Müdürlüğü 'nde kuruldu.

UMT Hüseyinoğulları İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UMT Hüseyinoğulları İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de Murat Şahin Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Samet Kaymakçı, Muhammet Kadir Kaymakçı ortaklığında kuruldu.

Ensarioğlu Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ensarioğlu Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te, Sultanbeyli'de Memet Ensarioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Aydın Ildız Atlantis Yatırım'a olan borcunu erken ödedi!

Atlantis Yatırım Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Aydın Ildız'ın Atlantis Yatırım Holding A.Ş'ye olan 1.568.500-TL tutarındaki senet borcunun erken ödendiğini yayınladı.

Atlantis Yatırım, kiracısı olduğu Ataşehir'deki taşınmazı satın alacak!

Atlantis Yatırım Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada kiracısı olduğu Ataşehir 'deki home office olarak kullanılan daireyi satın alacağını duyurdu.

Karakaş Atlantis Kuyumculuk Haberi

Karakaş Atlantis Kuyumculuk

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle:


"01.09.2014 tarihli Konut Alanları Yapılması hakkındaki özel durum açıklamamız da belirttiğimiz, Şirketimize ait İstanbul ili Bakırköy ilçesi, Şenlik köy  Mahallesi, Florya Caddesi, Harman sokak üzerinde konumlu, 78 pafta, 580 ada, 42 no lu parselde bulunan, 815 m2 alanlı arsamız üzerinde "Konut Alanları" nın yapılması için Bakırköy belediyesinden mevcut binanın yıkım ruhsatı alınmış olup bina yıkım çalışmasına bugün itibariyle başlanmıştır. İnşaat çalışmaları hakkında gelişmelerden kamuoyu...