06 / 07 / 2024

karakaşlar grup avm yatırımı

karakaşlar grup avm yatırımı

Karakaşlar Grup Genel Müdürü Hüseyin Karakaş, otomotiv, petrol ürünleri, dayanıklı beyaz eşya ve mobilya alanlarındaki faaliyetlerine bu yıl hayvancılık ve inşaat sektörlerindeki çalışmalarını da eklediklerini söyledi...

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereket İnanç ve İbrahim İnanç ortaklığında kuruldu.

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki kiracılarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'de faaliyetlerini durduran kiracılarından kapalı kaldığı dönemlere istinaden kira alınmamasına karar verdi. 

Doğuş GYO'dan Gebze Center AVM'deki kiracılarına yüzde 40 indirim!

Doğuş GYO tarafından Gebze Center AVM'deki tüm kiracılarına destek olmak amacıyla Mart ayı ile sınırlı olmak üzere sözleşmelerinde geçerli olan kira bedelleri üzerinden yüzde 40 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi. 

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

AVM'lerde kiracısı ile dost yatırımcılar için fırsat dönemi!

BMD’nin üyeleri arasında yaptığı ankete göre AVM’lerde neredeyse kapanan kadar yeni mağaza açıldığını belirten Sinan Öncel, "‘Kiracısı ile dost’ yatırımcılar için fırsatlar devam ediyor" dedi.

Mağaza kiracıları da AVM sahipleri de zor durumda!

Kovid-19 salgını sebebiyle sıkıntıya giren işletmeler arasında AVM'lerde yer alıyor. Bir süre kapalı tutulan daha sonrasında da kısıtlamalarla açılan AVM’lerde sadece dükkanları işleten kiracılar değil, AVM’lerin sahipleri de zor durumda...

Akiş GYO, Aralık ayında AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'de bulunan kiracılarına, Aralık ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere kira desteği sağlayacak.

AVM kiracıları ikinci dalgayı nasıl karşıladı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında ikinci dalga yaşanıyor.  İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, yaptığı açıklamada AVM'de faaliyet gösteren kiracıların ikinci dalgayı hazırlıklı karşıladıklarını dile getirdi. 

karakaşlar grup avm yatırımı Haberi

karakaşlar grup avm yatırımı

Otomotiv, petrol ürünleri, dayanıklı beyaz eşya ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren Karakaşlar Grup, aynı zamanda bu yıl inşaat ve hayvancılık alanlarında da yatırımlarına başladı.


Ticarette elde ettikleri 41 yıllık tecrübelerini birçok farklı sektörde müşterilerine sunduklarını belirten Karakaşlar Grup Genel Müdürü Hüseyin Karakaş, otomotiv, petrol ürünleri, dayanıklı beyaz eşya ve mobilya alanlarındaki faaliyetlerine bu yıl hayvancılık ve inşaat sektörlerindeki çalışmalarını da eklediklerini söyledi. Karakaş, Çorum merkeze 12 kilometre uzaklıktaki Ovasaray Köyü’nde yüzde 65’i devlet destekli (TKDK) 2 bin 276 metrekarelik alanda 100 başlı yarı açık süt sığırcılığı projeleriyle hayvancılık, bu yıl inşasına başladıkları yeni plazalarıyla da inşaat sektörüne adım attıklarını kaydetti. Plazalarıyla ilgili bilgi veren Karakaş, “Tamamlandığında 20 bin metrekarelik bir alana sahip olacak plazamızın içinde showroom alanı, servis alanı, beyaz...