17 / 05 / 2024

Karakaşlar Grup inşaat sektöründe yatırımlara başladı!

Karakaşlar Grup inşaat sektöründe yatırımlara başladı!

Karakaşlar Grup Genel Müdürü Hüseyin Karakaş, otomotiv, petrol ürünleri, dayanıklı beyaz eşya ve mobilya alanlarındaki faaliyetlerine bu yıl hayvancılık ve inşaat sektörlerindeki çalışmalarını da eklediklerini söyledi...



Otomotiv, petrol ürünleri, dayanıklı beyaz eşya ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren Karakaşlar Grup, aynı zamanda bu yıl inşaat ve hayvancılık alanlarında da yatırımlarına başladı.


Ticarette elde ettikleri 41 yıllık tecrübelerini birçok farklı sektörde müşterilerine sunduklarını belirten Karakaşlar Grup Genel Müdürü Hüseyin Karakaş, otomotiv, petrol ürünleri, dayanıklı beyaz eşya ve mobilya alanlarındaki faaliyetlerine bu yıl hayvancılık ve inşaat sektörlerindeki çalışmalarını da eklediklerini söyledi. Karakaş, Çorum merkeze 12 kilometre uzaklıktaki Ovasaray Köyü’nde yüzde 65’i devlet destekli (TKDK) 2 bin 276 metrekarelik alanda 100 başlı yarı açık süt sığırcılığı projeleriyle hayvancılık, bu yıl inşasına başladıkları yeni plazalarıyla da inşaat sektörüne adım attıklarını kaydetti. Plazalarıyla ilgili bilgi veren Karakaş, “Tamamlandığında 20 bin metrekarelik bir alana sahip olacak plazamızın içinde showroom alanı, servis alanı, beyaz eşya-market alanı ve bir de düğün salonu olmasını planlıyoruz” dedi.


Firma olarak yeniliklere, gelişime, değişime ve en önemlisi çağa ayak uydurarak çağın gereksinimlerini en üst düzeyde karşılayabilmek için çalıştıklarını dile getiren Karakaş, gelecek dönemlerde de de yatırımlarının farklı projeler üzerinde devam edeceğini söyledi.


Beyaz eşyada 12 yıldır faaliyette


Otomotiv alanında Fiat ve New Holland Trakmak bayiliğini yürüttüklerinden bahseden Hüseyin Karakaş, sıfır ve ikinci el satışın yanı sıra servis konusunda da hizmet verdiklerini belirtti. Aynı zamanda Opet bayiliğiyle petrol ürünleri satışı gerçekleştirdiklerini bildiren Karakaş, “Dayanıklı beyaz eşya ve mobilya sektöründe ise Arçelik ve Merinos bayiliğine sahibiz. Bu alanda 12 yıldır müşterilerimize dört farklı mağaza ile daima en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, klimadan mobilyaya her ürünün satışını yapıyoruz. Ayrıca alt ürün gruplarımızın arasında Sony ve Grundig televizyonlar, bilgisayar, uydu ve telefon da bulunuyor” diye konuştu.

 

Kobiden


Geri Dön